Celebrity News

Došla na premijeru i OVO DA DOŽIVI! Evo kako se majka novog dečka ponaša prema Đini Džinović (FOTO)

Novi dečko Đine Džinović po svemu sudeći je popularni reper

Došla na premijeru i OVO DA DOŽIVI! Evo kako se majka novog dečka ponaša prema Đini Džinović (FOTO)

Popularna tiktokerka i ćerka Harisa Džinovića u poslednje vreme privlači veliku pažnju javnosti posebno nakon raskida sa fudbalerom Andrejem Đurićem, a sada bi svi da zavire u njenu privatnost te je novi dečko Đine Džinović glavna tema o kojoj se nagađa.

Spekulacije da je uplovila u vezu sa sa mladim pevačem Mihajlom Veruovićem, poznatijim kao Vojaž sve su glasnije, a njih dvoje sada su dodatno podgrejali sumnje pojavljivanjem na jednom javnom događaju. 

Pročitajte: Izgled Đine Džinović pre estetskih zahvata bio je potpuno drugačiji - Sada imamo i fotografije kao dokaz

Ata Images

 

Naime, sinoć je bila premijerno prikazana prva epizoda serije "U klinču" u kojoj je talentovanom reperu pripala glavna uloga rame uz rame sa istaknutim srpskim glumcima Nikolom Kojom i Brankom Katić, a bezrezervnu podršku pružila mu je i Đina koja se pojavila u društvu Vojažove majke Žane.

 

Dame su blistale u crnim toaletama i nisu skidale osmehe sa lica te je jasno po njihovom dobrom raspoloženju da je mama Žana aminovala ovu vezu. Iako su demantovali novinske natpise te pokušavaju da sakriju da su u ljubavnoj romansi, sada je očigledno da među njima ipak postoji nešto više od pukog prijateljstva.

Pročitajte: Mama i tata neka skrenu pogled - Đina i Kan Džinović UHVAĆENI u Budvi, pogledajte šta rade u noćnom provodu (FOTO)

Ata Images

 

Inače, nekoliko sati pred premijeru, Vojaž je odgovarao na pitanja svojih pratilaca na "Instagramu", a jedno od njih je bilo upravo na temu njegovog i Đininog odnosa.

- Kratko i jasno - nije. Jako mi je žao što je moj privatni život toliko kompromitovan it oliko se očekuje od njega nešto skandalozno da ispada da ne smem da imam drugaricu ni jednu.. tako je bilo pre 3-4 meseca sa onom kako su je zvali "Turkinjom" tako je i sad. Pustite me na miru nemam devojku, ali sam normalan čovek i imam drugarice. Đina je divna osoba sa kojom volim da provodim vreme, ali nadam se da u ovom degenerisanom vremenu neko može da shvati da muško-ženska prijateljstva zapravo postoje i prekinu da seksualizuju sve sto vide. Da, "izlazimo u restorane", i da, "često smo zajedno", ali smo isključivo prijatelji. A lazima i fikcijama nam samo pravite problem u privatnom zivotu. Naučite da poštujete barem nesto u životu - oštar je bio Mihajlo u odgovoru.

Komentari (0)

Loading