Celebrity News

Mama i tata, vi sad vidite šta ćete...Đina Džinović Melini i Harisu saopštila vesti koje su ih OSTAVILE BEZ TEKSTA (FOTO)

Ćerka Harisa Džinovića pokazala čime bi volela da se bavi u životu

Mama i tata, vi sad vidite šta ćete...Đina Džinović Melini i Harisu saopštila vesti koje su ih OSTAVILE BEZ TEKSTA (FOTO)

I dok su svi mislili da će joj kako vreme odmiče profesije roditelja, muzika i moda, postati privlaćne, ćerka Harisa Džinovića, Đina Džinović presekla je i javno pokazala da je javni posao nimalo ne zanima, te da bi volela nečim drugim da se bavi.

Pročitajte: I to se dogodilo! Ćerka Harisa i Meline Džinović PO PRVI PUT otvorila vrata njihovog doma vrednog 2 MILIONA EVRA! (FOTO)

 

 

Objavom na "Instagramu" ona je poslala poruku da estradu i modnu scenu rado menja hipodromom. Đinina ljubav prema konjima javila se pre nekoliko godina, ali navodno njeni roditelji su insistirali da pre nego što se dohvati te velike obaveze, treba malo da stasa. 

Pročitajte:Đina Džinović u suzama! Porodica uzdrmana, Melina i Haris u nikad većem sukobu

Instagram

 

Sada je kako vidimo došlo vreme za to. Svesna da o konju na kom će u narednom periodu učiti jahanje, mora da brine, čisti za njim, hrani ga i timari, ćerka Harisa Džinović uhvatila se u koštac sa novim zadatkom i po svemu sudeći sa puno ljubavi ga obavlja.

Pročitajte: Veliko slavlje u porodici: Đina Džinović podelila prelepe vesti, Haris i Melina presrećni

 

 

Fotografija sa hipodroma svedoči da joj za sada odlično ide, kao i da je sve bolja u sedlu.

 

Komentari (0)

Loading