Celebrity News

Kuma Ane Ivanović zgodnija je čak i od nje: Ova POZNATA ŽENA je venčala Anu i Švajnija, evo šta se desilo posle svadbe (FOTO)

Kuma Ane Ivanović proslavljena je sportistkinja

Kuma Ane Ivanović zgodnija je čak i od nje: Ova POZNATA ŽENA je venčala Anu i Švajnija, evo šta se desilo posle svadbe (FOTO)

Foto: Matthew Stockman / Staff / Getty Images Sport via Guliver

Nekadašnja teniserka svoj privatni život nikada nije davala na tacni te mnogi i ne znaju da je najbolja prijateljica i venčana kuma Ane Ivanović takođe jedna uspešna srpska sportistkinja. 

Ana Ivanović zavetovala se na večno ''da'' nemačkom fudbaleru Bastijanu Švajnštajgeru 2016. godine u Veneciji, a svedok joj je bila srpska plivačica Miroslava Najdanovski, dok je Bastijan za kuma izabrao Feliksa Nojrojtera, nemačkog skijaša. 

Pročitajte: Vreme RADOSTI u domu Ane i Bastijana - Ana objavila srećnu vest na Instagramu, tati Bastijanu oči cakle od ushićenosti (FOTO)

 

 

Minja, kako je prijatelji oslovljavaju, dugii niz godina je u bliskom prijateljstvu sa Anom. Upoznale su se i zbližile 2008. godine tokom "Olimpijskih igara" kada su obe nosile grb Srbije, a svoje prijateljstvo krunisale su kumstvom. 

— Period tokom OI u Pekingu je bio izuzetno loš za mene, jer sam imala zdravstvenih problema, ali zato su se tu rodila prijateljstva za ceo život i vrlo sam srećna što imam tako kvalitetne ljude oko sebe. Ne volim mnogo da pričam o svom kumstvu, jer je to lična stvar - istakla je ova zgodna dama jednom prilikom za "Alo".

Pročitajte: Stajling Ane Ivanović ne prestaje da se komentariše - Suknja koja ne izlazi iz mode, a u sandale ćete se zaljubiti na prvi pogled (FOTO)

 

 

Kuma Ane Ivanović rođena je pre 34 godine u Zrenjaninu, tri puta je Srbiju predstavljala na Olimpijskim igrama (2004, 2008 i 2012.godine), a u Atini je bila najmlađa sportistkinja u istoriji predstavljajući tadašnju Srbiju i Crnu Goru. Pre nekoliko godina završila je profesionalnu karijeru te se zaposlila u timu Olimpijskog komiteta Srbije, a bazen i svetla velikih reflektora zamenila je kancelarijom.

- Sport mi je pružio mnogo toga i moja velika želja je bila da ostanem u sportu. Želja je bila obostrana kada je reč o OKS-u. Zadovoljstvo je biti deo ovog tima. Trenutno se uvodim u ceo program i uživam u tome - rekla je Minja za pomenuti list.

Pročitajte: Šta ti je to na nogama? Ana Ivanović spojila nespojivo, mreže se usijale od komentara (FOTO)

 

 

Srpska olimpijka privukla je ogromnu pažnju na venčanju Bastijana i Ane na kojem je blistala u ružičastoj pripijenoj haljini, a iako nije želela da za medije govori o ovom izuzetno bitnom danu poštujući privatnost svoje prijateljice i kume, podelila je samo jednu svoju fotografiju uz snažnu poruku:

— Dan pun ljubavi.

Pročitajte: Letnja haljina Ane Ivanović zasenila sve! Da li biste se usudili da iznesete ovu modnu kombinaciju?

 

 

Ana i Švajni  venčali su se u Veneciji pred užim krugom prijatelja i porodice. Posle venčanja u opštini grada, priređena im je plovidba gondolom da bi nakon romantične vožnje po kanalima grada slavlje nastavili u luksuznom hotelu Aman.

Komentari (1)

Loading
Mara

01:50 27.08.2022

Da Minja je zgodna, sad moze i da ih razvede, jer izgleda ljubav vise ne postoji Nojrojter nije bio kum.