Celebrity News

Ništa nije kako se čini! Jedna fotografija razotkrila prave odnose Petra Benčine sa Tamarinim bratom

Brat Tamare Dragičević posebno mesto ima u srcu glumice

Ništa nije kako se čini! Jedna fotografija razotkrila prave odnose Petra Benčine sa Tamarinim bratom

Tamara Dragičević i Petar Benčina važe za skladne supružnike, koje je na početku veze spojilo između ostalog i to što potiču iz velikih porodica. Glumac je proveo detinjstvo uz dve sestre Nadu i Anu i brata Igora, dok dramska umetnica ima brata Miodraga i sestru Mariju. Posebno mesto u Tamarinom srcu zauzima i brat od tetke, bankar Mateja Dičić koji je oženio glumičinu dobru prijateljicu i koleginicu Ninu Janković. Brat Tamare Dragičević već pri prvom susretu osvojio je srce lepe Šapčanke a po svemu sudeći izgradio je i lepu komunikaciju sa Petrom.

Pročitajte: Kakvu ženu imaš! Petar Benčina i Tamara Dragičević stigli u Banjaluku, javnost ne prestaje da priča o NJOJ (FOTO)

Instagram

 

Najnovija fotografija osvanula na Benčiniom "Instagram" profilu svedoči tome koliko su zet i šurak bliski i šta je to što ih vezuje. Naime, suprug i brat Tamare Dragičević nedavno su zajedno ispratili kvalifikacije za svetsko prvenstvo u košarci, a po svemu sudeći obojica su vrlo uživala, posebno jer su naši momci izvojevali pobedu. 

Pročitajte: Dan za pamćenje: Udala se sestra Petra Benčine, Staša i Lazar zvezde romantičnog venčanja u vinogradu (foto)

Instagram

 

Petra i Mateju vezuje još što šta osim ljubavi prema sportu, stoga ne čudi što dosta vremena prvode zajedno i odlično se slažu.

Komentari (0)

Loading