Celebrity News

Verica OSTAVILA Veljka! Kreatorka se oglasila na Instagramu (FOTO)

Razlaz Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića dogodio se iznenada

Verica OSTAVILA Veljka! Kreatorka se oglasila na Instagramu (FOTO)

Budući da su modna dizajnerka Verica Rakočević i njen izabranik, kompozitor Veljko Kuzmančević mnogo puta do sada jedno za drugo govorili da su srodne duše, kao nokat i meso iliti popularnije rečeno jedna duša a dva tela, niko nije mogao ni da pretpostavi da će se razići, ali eto i to se dogodilo.

Pročitajte: Verica PRELOMILA: Oprosti, ali MOJA SLOBODA IPAK NEMA CENU

Petar Đorđević

 

Rastanak supružnika, na svu sreću je privremen. Usledio je zbog poslovnih obaveza, koje su nastupile u isto vreme a na različitim lokacijama. Veljko je, naime, imao obaveza u pozorištu u Beogradu, dok je istovremeno Verica organizovala reviju na Jahorini.

Pročitajte: Radujte se duše sitne, prodane: Oni što su pričali da se Verica Rakočević RAZVODI od Veljka SADA IMAJU I DOKAZ (FOTO)

mirko tabašević

 

Razlaz Verice i Veljka Kuzmančevića svakako je nešto novo za emotivne partnere, koji dišu jedno za drugo i gotovo su nerazdvojni. Sve rade zajedno, bilo da ona iscrtava i kroji nove modele, on ispisuje note ili se pak bave uređenjem doma, pripremom hrane ili sadnjom voća na imanju dizajnerka i kompozitor upućeni su jedno na drugo. Svega par puta za deceniju braka Verica je morala da otputuje sama i ostavi Veljka i to isključiivo zbog ćerke Milene koja živi preko okeana. Svaki trenutak pre i posle supružnici su bili skupa i to im nije smetalo niti gušilo njihov odnos.

Pročitajte: Dece nikad dosta: Rođendanski poklon ove godine Verica Rakočević nije sanjala ni u najluđim snovima! Čestitamo!

Instagram

 
 

Iako je sve baš kako je navedeno, čini se da Verici po prvi put sada nije mnogo zasmetalo što Veljka nema u blizini. Snimci koji kruže mrežama, a zabeležili su žurku nakon revije svedoče tome koliko se ludo u noćnom provodu zabavila, koliko je uživala u ženskom društvu. Razlaz Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića po mišljenju mnogih može samo da doprinese boljem i čvršćem odnosu kreatorke i muzičara.

 

Komentari (1)

Loading