Celebrity News

Šta se desilo u vezi Anastasije i Gudelja: Ceca je bila protiv, ali Tasa je DONELA ODLUKU I REKLA KRAJ (FOTO)

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja u fokusu je medija od prvog dana

Šta se desilo u vezi Anastasije i Gudelja: Ceca je bila protiv, ali Tasa je DONELA ODLUKU I REKLA KRAJ (FOTO)

Da veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja ide svojim tokom i postaje sve stabilnija i čvršća svedoči odluka zaljubljenog para da otpočne zajednički život u inostranstvu, pišu domaći portali. Name, mladi fudbaler koji gradi karijeru u FK Sevilja planira uskoro da promeni klub u čemu ga je Anastasija podržala, a razgovor povodom promene tima za koji će Gudelj u narednom periodu igrati dovela je emotivne partnere i do priče o zajedničkom životu.

Pročitajte: Luksuz koji se ne viđa svaki dan... Pogledajte u kakvoj kući žive Anastasija i Gudelj u Španiji (FOTO)

Instagram

 

Gudelj, koji uskoro u Španiji završava sezonu, dobio je ponudu da zaigra u Turskoj u Trazbonu, a budući da tamo apsolutno nikoga ne poznaje i da mu je potrebno da pored sebe ima nekog svog on je, po priči njemu bliskih ljudi, pevačici predložio da se preseli s njim.

Pročitajte:Ko još voli zaovu? Dugo se nagađalo: Misteriozna Bogdana otkrila kako se Anastasija ponaša prema njoj (FOTO)

Privatna Arhiva

 
 

Pregovori još uvek navodno traju, ali s obzirom na to da Anastasija nastupa isključivo vikendom nije isključeno da će predlog prihvatiti, mada je sada u najvećoj meri fokusirana na napredak u karijeri i rad na novim pesmama koje će publici uskoro prezentovati.

Pročitajte:Baš se trudi: Gudelj poslao poseban poklon na Anastasijinu adresu, pevačica oduševljena (foto)

Boško Karanović

 

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja već na samom početku stavljena je na prvi test, a ne sumnjamo da će ga pevačica i fudbaler položili.

 

 

Komentari (1)

Loading
Dragan

12:04 29.08.2022

Devojka neume pevati.Nemoj te je velicati nevredi to.Sa Gudelom,to je labavo.Razmazena je i nema stila rekao bih nizasta.Toliko.