Celebrity News

Luksuz koji se ne viđa svaki dan... Pogledajte u kakvoj kući žive Anastasija i Gudelj u Španiji (FOTO)

Autor: | 25/08/2022

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uživaju u ljubavi i svaki trenutak koriste da budu zajedno

Luksuz koji se ne viđa svaki dan... Pogledajte u kakvoj kući žive Anastasija i Gudelj u Španiji (FOTO)

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj već neko vreme uživaju u ljubavi, a da imaju velike planove za budućnost govori i činjenica da žele da otpočnu zajednički život. Nemanja Gudelj zbog karijere trenutno živi u Španiji, a pevačica često putuje tamo kako bi što više vremena provela sa svojim dragim. Kolika je Anastasija podrška fudbaleru dokaz je i njen navodni pristanak da se sa fudbalerom preseli u Tursku odakle je srpski reprezentativac dobio sjajnu ponudu. 

Bilo da je to Beograd, Sevilja, Ibica ili neka druga destinacija, zaljubljeni par uživa u svakom zajedničkom trenutku, a Anastasija koja sve ćešće objavljuje fotografije iz njihovog ljubavnog gnezda i ovaj put je počastila svoje pratioce snimkom.

Pročitajte: Ko još voli zaovu? Dugo se nagađalo - Misteriozna Bogdana otkrila kako se Anastasija ponaša prema njoj (FOTO)

 

 

Anastasija je podelila delić atmosfere iz dvorišta velelepne vile u Španiji gde mlada muzička zvezda provodi sve više vremena, a u pozadini se nazire sav luksuz kojim su okruženi te Cecinoj naslednici zasigurno ničeg ne manjka.

Čekajući dragog da završi sa fudbalskim obavezama Tasa je sebi zanimaciju našla na "Instagramu", a sudeći po njenom dobrom raspoloženju i komentarima da nikad lepše nije izgledala, njegova pažnja veoma joj prija.

- Koliko su zaljubljeni to nikome i ne moraju da priznaju jer se to na njima vidi. Još od prvog dana su kliknuli i svima je bilo jasno da će ova veza u slučaju oboje biti drugačija - rekao je nedavno izvor blizak Gudelju, prenosi "Blic".

Komentari (2)

Loading
Taca

20:09 25.08.2022

O jadno dete što ćeš s njim? Zbog miliona? Sta ti to nemaš kod svoje kuće a računas li s tim da ćeš ko i svih ostalih fudbalera jednom biti ostavljena?