Celebrity News

Tuga u domu Verice Rakočević: Saopšila vest o smrti i potresla naciju (FOTO)

Tuga Verice Rakočević velika je

Tuga u domu Verice Rakočević: Saopšila vest o smrti i potresla naciju (FOTO)

Dani žalosti nastupli su u domu Verice Rakočeviić zbog smrti bliske osobe. Dizajnerka, koja se teško nosi sa gubicima, neutešna je, a u ovim crnim danima uz nju je emotivni partner, kompozitor Veljko Kuzmančević.

Pročitajte: Nežna i neodoljiva haljina Verice Rakočević koju morate imati za ovaj septembar: A tek da vidite šta nosi na glavi (FOTO)

Boško Karanović

 

Naime, dugogodišnja prijateljica, savetodavac i zaštitnica modne kreatorke iznenada je preminula, zbog čega je tuga Verice Rakočević nesnosna. Neverica i žal za lepim danima provedenim zajedno smenjuju se u mislima sedamdsetčetvorogodišnje modne ikone a koliko joj je teško i kako se nosi sa bolom ona je podelila sa pratiocima na "Instagramu".
- Moja divna Mati Makarija upokojila se - počela je izlaganje Verica pa nastavila:

- Nažalost to sam tek danas saznala sa velikom tugom. Milica Obradović bila je doktor hemijskih nauka a Teološki fakultet završila je u Solunu. Govorila je francuski, grčki i engleski. Čuveni je ikonopisac i autor nekoliko knjiga. Važila je za temperamentnu i snažnu ličnost, veoma pravedna tako da je bila jako cenjena i uvažavana i od međunarodnih čelnika prisutnih na Kosovu i Metohiji. Igumanija manastira Sokolica bila je od 1991-2022. Upoznale mo se davne 2007. godine u manastiru Sokolica koji sam obišla jednom prilikom kada sam želela još jednom da vidim rodno Podujevo. Od tada pa do današnjeg dana nisam srela posebniju ženu, posvećenu Bogu, pravdi sa ljubavlju kojom je mogla da obgrli planetu. Od svih gostiju na mojih sto revija do sada, ovo je bila naveća cast, milost i nagrada. Poklonila mi je Belog Andjela kojeg je naslikala a posveta:

“Vašim haljinama možete Anhele obući” je priznanje kao da sam dobila najveću nagradu na svetu.
Poslednji put smo se videle pre tri godine. Blagost, ljubav, posebnost i mir kojima me je darivala svojim prisustvom ostavili su zauvek pečat na mojoj duši. Gospode, usnuli sluškinji svojoj igumaniji Makariji, podari večno spomen. Zbogom Mati i hvala što si me počastvovala svojom ljubavlju - potresnim rečima oprostila se Verica od prijateljice.

Pročitajte: Dece nikad dosta: Rođendanski poklon ove godine Verica Rakočević nije sanjala ni u najluđim snovima! Čestitamo!

 

 

Tuga Verice Rakočević dugo nije imala ove razmere, dizajnerkina deca i unuci šta god da se događalo bili su njena svetla tačka i zvezda vodilja, stoga ne sumnjamo da će i ovaj bol uz njihovu pomoć ona prebroditi i nastaviti dalje.

Komentari (0)

Loading