Moda

Nežna i neodoljiva haljina Verice Rakočević koju morate imati za ovaj septembar: A tek da vidite šta nosi na glavi (FOTO)

Stil Verice Rakočević inspiriše mnoge dame

Nežna i neodoljiva haljina Verice Rakočević koju morate imati za ovaj septembar: A tek da vidite šta nosi na glavi (FOTO)

O modnom stilu kažu ne vredi raspravljati, međutim kada vidite dobro stilizovanu damu, okrenućete se se za njom, bilo da ste žensko ili muško. Stil Verice Rakočević jedan je od onih koji poglede privlači kao magnet.

Modna kreatorka nikada ne greši kada je izbor garderobe u pitanju i važi za jednu od najbolje odevenih žena sa javne scene te je veliki uzor damama kako u srednjem tako i u zrelom dobu.

Zanimljiva odevna kombinacija za koju se ovog puta odlučila odiše pozitivnom energijom kakva je i Verica sama. 

Pročitajte: Fotografija koja će raznežiti i najtvrđa srca - Unuk Verice Rakočević baku naterao na nemoguće, ovakvog dečaka niste videli

 

 

Kreatorka je za dnevnu varijantu izabrala pastelno roze kežual haljinu koja se može iskombinovati na milion načina te će je svaka žena poželeti u svom garderoberu, a Verica je uklopila uz crne moderne i udobne papuče, a vedrinu čitavom stajlingu dali su šarena marama na glavi i glomazne naočare za sunce.

Praktičan, a vrlo upečatljiv outfit Verice Rakočević pobrao je mnoštvo pozitivnih komentara na društvenim mrežama i svi se slažu da izgleda fenomenalno iako gazi osmu deceniju života.

- Godine ne osećam, osećam stanje duha i vitalnost tela i te dve stvari me možda drže u iluziji da reč „starica“ ne ide uz mene. Kada govorimo o vremenu i kada se kaže „sedamdesete“, zvuči dosta ozbiljno, tako da je ta generacija, i žena i muškaraca, u aktivnom smislu otpisana. Valjda je to vreme kada se po opštem mišljenju spremate za pisanje testamenta. U svom svetu, ja sam okupirana planovima oko skulpture koju radim i valjda je zato za mene pojam godina vrlo relativan. Imam privilegiju da sam apsolutno vlasnik svog života, bez ikakvih hipoteka na njega. I kod nas i u svetu je teror mladosti, možda je uvek tako bilo, samo sam to gledala iz pozicije onih koji su sada mladi. U svakom slučaju, ispunjen život ne haje za godine - otkrila je jednom prilikom za naš magazin Verica tajnu svoje mladolike prirode.

Komentari (0)

Loading