Celebrity News

Go stomak i najduže noge na svetu: Ultra kratka haljina Jelisavete Orašanin zapalila internet (FOTO)

Izgled Jelisavete Orašanin dosta se promenio

Go stomak i najduže noge na svetu: Ultra kratka haljina Jelisavete Orašanin zapalila internet (FOTO)

Po udaji i s majčinstvom izgled Jelisavete Orašanin drastično se korigovao, što nije ostalo neopaženo kod šire javnosti. Za razliku od većine žena koje se po rođenju dece opredeljuju za nešto zatvoreniji stajling, Jelisaveta poslednijh par godina bira komade koji naglašavaju njenu izvajanu figuru. Ima čime glumica i da se pohvali, nakon rođenja oba deteta vrlo brzo je svoju devojačku liniju vratila, a dubokim šorcevima koji otkrivaju noge, elegantnim haljinama sa otvorima na stomaku i grudima ona dodatno naglašava svoje prednosti.

Pročitajte:Idealan recept Jelisavete Orašanin kako spasiti brak: Glumica i košarkaš u nikad viđenom izdanju

 

 

U meri u kojoj se izgled Jelisavete Orašanin promenio, korigovalo se i njeno ponašanje. Dramska umetnca ranije nije volela gužvu niti svakodnevne noćne izlaske. Imala je uzak krug prijatelja iz detinjstva, školovanja i studentske klase i to su bili ljudi koji su je okruživali i sa kojima je provodila vreme najčešće po privatnim proslavama. U velikoj meri, po sudu njenih pratilaca i to se dosta korigovalo. Naime, Orašaninova je počela da se druži sa suprugama košarkaša i fudbalera, a sledeći njihov primer mnogo češće praktikuje noćne izlaske čemu svedoči i jedna od fotografija koju je nedavno podelila supruga sportiste Bobija Marjanovića, Milica na "Instagramu".

Pročitajte: Šta bi?! Mediji bruje o Milošu Teodosiću, oglasila se besna Jelisaveta Orašanin (foto)

 

 

Jelisaveta je okružena novim drugaricama blistala u haljini otvorenog stomaka, šlica i sa visokim potpeticama na nogama, a zaključak mnogih je da joj nov stil života veoma prija.

Komentari (0)

Loading