Celebrity News

Rođendan Marije Kilibarde OTKRIO PORODIČNU TAJNU: Evo šta njena zaova Ana misli o vezi svog brata Baneta i poznate voditeljke (FOTO)

Rođendan Marije Kilibarde protekao je u nešto drugačijem tonu nego inače

Rođendan Marije Kilibarde OTKRIO PORODIČNU TAJNU: Evo šta njena zaova Ana misli o vezi svog brata Baneta i poznate voditeljke (FOTO)

Marija Kilibarda napunila je 42. godine a u to ime organizovala je zabavu u prirodi, kojoj su prisustvoval članovi njene i porodice njenog izabranika Bransilava Vučelića

Pročitajte: NAJSREĆNIJI DAN: Marija Kilibarda objavila sliku sa Banetom Vučelićem i svima otkrila NAJLEPŠU VEST

Instagram

 

Rođendan Marije Kilibarde ove godine može se reći da je protekao u nešto drugačijem maniru, nego svih prethodnih. Naime, lepa brineta navikla je da svećice duva u kafani uz veliki broj zvanica, među kojima se uglavnom nađe i popriličan broj javnih ličnosti. Ovoga puta, međutim, ona je napravila izuzetak, a sudeći po fotografijama koje je postavila na svoj "instgram" profil reklo bi se da se jednako lepo provela.

Pročitajte: Branislave, šta ti misliš o ovome? Dečka nema ni na vidiku, a Kilibardu ljubi OVAJ zgodni frajer (FOTO)

 

 

Okružena dragim ljudima, najpre decom, Marija je na dan svog rođendana blistala, a posebne zasluge za njen širok osmeh toga dana imao je njen izabranik, koji je rame uz rame sa njom učestvovao u celokupnoj organizaciji.

Pročitajte: Režim ishrane koji topi kilograme: Marija Kilibarda oduševila receptom od 3 sastojka (foto)

Instagram

 

Ovogodišnji rođendan Marije Kilibarde bio je poseban po mnogo čemu, a najpre po tome što se voditeljkinom pozivu odazvala i njena zaova, Banetova sestra Ana Vučelić, s kojom ona ima divan odnos.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading