Lepota

Zbogom ovoj brineti! Ošišala se na kratko i ofarbala u plavo: Promena Srne Lango će vas šokirati (FOTO)

Frizura Srne Lango potpuno promenila izgled umetnice

Zbogom ovoj brineti! Ošišala se na kratko i ofarbala u plavo: Promena Srne Lango će vas šokirati (FOTO)

Ako je po nečemu prepoznatljiva bivša supruga Irfana Mensura to je uvek besprekorno stilizovana kovrdžava kosa. Frizura Srne Lango nešto je sa čime umetnica retko kada eksperimentiše i uglavnom se drži braon nijansi, povremeno crvenkastih tonova. 

Pročitajte: U porodici Srne Lango zavladali nemiri... svađe sa uvredama pljušte svakog dana! Glumica otkrila da je ON krivac za to (FOTO)

 

 

Mama glumca Pavla Mensura, na iznenađenje mnogih, nedavno je načinila izlet u plavuše, a da promena bude veća svoju dugu kosu je skratila po uzoru na Merllin Monro.

Pročitajte: Da li je bolji frajer od Mensura?Deset godina od razvoda Srna Lango grli drugog (FOTO)

 

 

Frizura Srne Lango drastično je korigovana, čime se dramska umetnica pohvalila na "Instagramu". U najnovijoj objavi ona je jasno naznačila da je plavuša postala zbog uloge, ali nije pojasnila na kakvom projektu radi, te je sve ostavila da se pitaju je li zaista svoju dugu, gustu kosu, pravilnih kovrdža za kojima mnoge dame žude, zamenila kraćom i to u plavoj boji ili je park za potrebe snimanja koristila periku.

Pročitajte: Prva supruga Irfana Mensura bila je prelepa manekenka, očarala je svet (foto)

 

 

Jedno je sigurno Srni i jedna i druga boja izuzetno lepo stoje. Svi su komentarisali da joj plavi pramenovi ističu oči i lepo lice, a da li će se ona prikloniti mišljenju većine i trajno ofarbati u plavo vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading