Celebrity News

Porodica je pravila šampiona, a onda je došla ona: Dever Biljane Tipsarević otkrio šta ZAISTA misli o snaji i lošim odnosima u porodici

Dever Biljane Tipsarević izuzetno je zgodan i šarmantan muškarac

Porodica je pravila šampiona, a onda je došla ona: Dever Biljane Tipsarević otkrio šta ZAISTA misli o snaji i lošim odnosima u porodici

Kada je prvi put po udaji za tenisera Janka Tipsarevića čula rečenicu: " Ne udaješ se samo za njega već za čitavu njegovu porodicu", dizajnerka Biljana Tisparević ovaj savet shvatila je doslovno. Naime, od prvog trenutka zarad Jankove sreće potrudila se da bude najbolja snaja, požrtvovana uvek spremana da pomogne, a samim tim Jankovi roditelji Pavle i Vesna i brat Veljko prihvatili su je kao svoju.

Pročitajte: Da li ćete je prepoznati? Ovako je Biljana Tipsarević izgledala kad je srela Janka (FOTO)

Vladimir Šporčić

 

Dever Biljane Tipsarević postao je posebno privržen kreatorki, a ni njena osećanja prema njemu nisu ništa drugačija. O poštovanju i iskrenoj ljubavi koju snaja i dever gaje svedoči najnoviji set fotografija modne kreatorke iz Njujorka.

Pročitajte: Gala proslava na jahti: Janko Tipsarević ne štedi, sve za ljubav supruge Biljane (foto)

instagram/

 

Na jednoj od njih ona pozira ni sa kim drugim do sa suprugovim bratom, a porukom, koju je ostavila u opisu, mnoge je raznežila:

- Imam najboljeg devera na svetu, Volim te i hvala ti što si takav kakav si - napisala je Biljana i time otkrila da su odnosi porodice Tipsarević stabilni kao prvog dana, a možda čak i jači i dublji. Dever Biljane Tipsarević kopča je koja najmilije drži na okupu i veliki uzor Janku i Biljani.

Komentari (0)

Loading