Celebrity News

Prizor koji se jednom viđa: Ana Brnabić u bikiniju, pogledajte kako premijerka izgleda na plaži (FOTO)

Autor: | 03/09/2022

Ana Brnabić u bikiniju - senzacija koja se ne viđa svaki dan

Prizor koji se jednom viđa: Ana Brnabić u bikiniju, pogledajte kako premijerka izgleda na plaži (FOTO)

Nakon što je ušla u Vladu Srbije, naša premijerka izaziva veliku pažnju, a imajući u vidu da o svom privatnom životu ne govori često, svaki detalj koji ispliva o istom veoma je interesantan javnosti. Da hrabrosti našoj političarki ne manjka ni u kom smislu jasno je svima nakon što je odlučila da se javno deklariše kao prva osoba homoseksualne orijentacije u Vladi Republike Srbije te svima predstavi svoju partnerku sa kojim deli sve lepe i manje lepe životne trenutke, a sada smo još jednom u to imali prilike da se uverimo, jer Ana Brnabić u bikiniju nije pojava koja se viđa svaki dan.

Naime, kao i svaka druga porodica, premijerka sa svojom izabranicom provodi godišnje odmore što i nije čudno, međutim ono što je iznenadilo javnost jeste fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama, a upravo je sa jednog letovanja nekoliko godina unazad.

Pročitajte: Njen izgled će vas zaista raspametiti - Ana Brnabić sa partnerkom posle dugo vremena u javnosti, evo zašto svi pričaju o Milici (FOTO)

 

 

Uživajući na hrvatskom primorju Ana je uživala u morskim avanturama, a fotografija na kojoj je u vožnji gliserom u kupaćem kostimu oduševila je javnost te mnogi komentarišu da izgleda fenomenalno kao i da joj duža kosa odlično pristaje.

S obzirom na to da premijerka može da se pohvali zavidnom figurom bez grama viška, mnogi bi voleli da je vide i u malo drugačijem izdanju, a ne samo u sakoima i pantalonama.

Komentari (2)

Loading