Celebrity News

Venčanica kao za princezu, prezgodan muž, slavni gosti: Pogledajte prve fotografije sa venčanja Anje Mit

Venčanje Anje Mit kao iz bajke

Venčanica kao za princezu, prezgodan muž, slavni gosti: Pogledajte prve fotografije sa venčanja Anje Mit

Za glumicu je danas poseban dan, zaklela se na večnu ljubav svom izabraniku Ognjenu Vesiću, a venčanje Anje Mit koje je danas glavna tema u javnosti bilo je poput najlepše bajke.

Pročitajte: Poznate kolege, bela haljina - Zavirite na devojačko veče Anje Mit, jedan detalj privlači pažnju (FOTO)

Ata Images

 

U crkvi Svete Trojice u Zemunu ispred koje su mladenci stigli u luksuznom automobilu, prelepa mlada izgovorila je sudbonosno "da" zgodnom pilotu Ognjenu sa kojim je spremna da provede ostatak života, a kada se pojavila u prelepoj venčanici i sa dugačkim velom, sve prisutne su obuzele najlepše emocije.

Pročitajte: Ekskluzivno! Anja Mit nam je upravo POTVRDILA NAJLEPŠE VESTI - Ne mogu biti srećnija!

Ata Images

 

Trubači su bili zaduženi za dobru atmosferu, dok novopečeni mladenci nisu skidali osmehe sa lica.

Svečana ceremonija i građansko venčanje biće održani u jednom restoranu na Adi Ciganliji, a mlada je već najavila da će promeniti čak tri venčanice.

Pročitajte: KAKAV FRAJER - Ljubav se više ne krije, Anja Mit pokazala ko joj je dečko! Toliko ZGODAN da ga svaka želi (FOTO)

Ata Images

 

Poseban dan, sada gospođi Vesić ulepšali su porodica i prijatelji kao i mnogobrojne javne ličnosti među kojima i Dušan Kaličanin, Nela Mihajlović sa suprugom i drugi.

Pročitajte: Anja Mit sa novim izabranikom staje na ludi kamen! Odredila DATUM VENČANJA, sve organizovala osim JEDNOG VAŽNOG DETALJA (FOTO)

Ata Images

 

 

- Osvojio me je odmah i veoma sam srećna, mnogo mi je lepo s njim. Uživamo zajedno. Ne objavljujem zajedničke fotografije na društvenim mrežama jer se moj partner ne bavi javnim poslom i zbog toga želi da našu privatnost čuvamo - rekla je glumica nedavno o svom dragom.

 

Komentari (0)

Loading