Celebrity News

NAJVAŽNIJI DAN u porodici Tošić Karleuša: Atina i Nika su donele odluku s kim žele da budu, sve objavile na Instagramu (FOTO)

Rođendan Atine i Nike Tošić najbitniji je datum u životu Jelene Karleuše

NAJVAŽNIJI DAN u porodici Tošić Karleuša: Atina i Nika su donele odluku s kim žele da budu, sve objavile na Instagramu (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša danas ima veliki razlog za slavlje i 7. septembar rezervisan je samo za lepe stvari jer danas je rođendan Atine i Nike Tošić.

Ćerke pop dive i bivšeg fudbalera Duška Tošića, rođene su istog datuma, pa tako Atina danas puni 14, a Nika 13 godina.

Iako Duško nije prisutan povodom ovog bitnog dana zbog poslovnih obaveza koje ima u Istanbulu, ponosna mama putem društvene mreže "Instagram" podelila je sa pratiocima ovu lepu vest i uz fotografiju iz Beča na kojoj zajedno poziraju uputila ćerkicama najlepše želje. 

Pročitajte: Ćerke Jelene i Duška spremne za prvi dan škole - Definitivno više nisu deca, Atina ima novu boju kose i novi stil (FOTO)

Instagram printscreen

 

Mnogobrojne čestitke samo se nižu i svi komentarišu kako su porasle te kako su izrasle u prave lepotice.

Imajući u vidu da su devojčice prvog septembra krenule u školu te da svoje obaveze kao i do sada ispunjavaju prema Jeleninim očekivanjima, nesumnjivo će kao i prethodnih godina biti upriličena bajkovita proslava uz mnoštvo poklona ,a možda ih mama obraduje još nekim putovanjem.

– Pubertet je šou program. Samo da preživim to…- nedavno je Karleuša kroz šalu prokomentarisala odrastanje svojih naslednica.

 

 

Komentari (1)

Loading
Damnjanovic Slobodan

21:39 07.09.2022

Koga bruga za Karleusu i njenu decu ,Popese te nam se na glavu sa tim talogom drustva.