Celebrity News

Zagrljeni u loži stadiona daleko od Beograda: Duško prvi put fotografisan u Turskoj nakon što je objavio da se RAZVODI (FOTO)

Razvod Duška Tošića i Jelene Karleuše doneo je velike promene u životu pevačice i sportiste

Zagrljeni u loži stadiona daleko od Beograda: Duško prvi put fotografisan u Turskoj nakon što je objavio da se RAZVODI (FOTO)

Instagram

Mnogi su poverovali u priču da je fudbaleru Dušku Tošiću svejedno zbog razvoda od Jelene Karleuše, a sve zbog njegovog suzdržanog ponašanja i izbegavanja javnog izjašnjavanja. Oni koji sportistu dobro poznaju i upoznati su sa njegovim navikama posvedočiće da je istina nešto drugačija, tačniije da se Duško ne izdvaja mnogo od onih kojima je poraz na privatnom planu bolan koliko onaj na terenu, a možda čak i više. Razvod Duška Tošića i Jelene Karleuše u temelju je uzdrmao nekadašnjeg odbrambenog levog beka, koji je mnogo od tada korigovao svoje navike.

Pročitajte: Izgubila sam se trpeći… Jelena Karleuša PROGOVORILA ekskluzivno za Story

Foto: Edi Adlan

 

Činjenica da nije uspeo da sačuva brak i zajednicu u kojoj će njegove ćerke Atina i Nika odrasti, Dušku je navodno strašno razočaravajuća, zbog čega on mesecima utehu traži u večernjim izlascima i putovanjima. Tugu i neopisiv bol zbog razvoda Duško je nedavno probao da odagna odlaskom u Istanbul, grad u kom je i po penzionisanju ostao obožavan.

Pročitajte: Učinio je sve da se ne sazna! Otkriveno gde letuje Duško Tošić i ko mu na tajnom odmoru pravi društvo

 

 

On se sa prijateljima našao u loži stadiona FK Bešiktaš, odakle je ispratio aktuealnu utamicu, a budući da je tu bio i suprug pevačice Emine Jahović Mustafa Sandal sa svojom novom ženom, iskoristio je priliku da i sa njim porazgovara. Susret dvojice šarmera zaintrigirao je sve one koji prate estradu, te se samo po sebi nametnulo pitanje jesu li Duško i Mustafa osim fudbala prozborili još o nečemu, recimo o bivšim suprugama, pevačicama, tačnije o razvodu koji je obojicu zadesio.

Pročitajte: Duško Tošić konačno pokazao Anju! Devojčica je preslatka, sestre Atina i Nika su je odmah prihvatile (foto)

 

Instagram

 

 

Razvod Duška Tošića i Jelene Karleuše dosta je uticao na fudbalera na čijem licu se, po mišljenju mnogih, nazire velika duga uprkos širokom osmehu.

Komentari (0)

Loading