Celebrity News

Ćerke Jelene i Duška spremne za prvi dan škole: Definitivno više nisu deca, Atina ima novu boju kose i novi stil (FOTO)

Ćerke Jelene Karleuše danas su posebno uzbuđene

Ćerke Jelene i Duška spremne za prvi dan škole: Definitivno više nisu deca, Atina ima novu boju kose i novi stil (FOTO)

Pop diva često na svom "Instagram" nalogu koji prati milionski auditorijum nesebično deli trenutke iz privatnog života pa je tako i ovog puta objava na kojoj su ćerke Jelene Karleuše, Atina i Nika u fokusu, izazvala veliku pažnju.

Naslednice popularne pevačice i bivšeg fudbalera Duška Tošića danas su, naime morale da porane jer u pitanju je bitan datum, te su ranom zorom osvanule na Karleušinom nalogu sveže i orne za nove radne pobede.

Povratak u školu - napisala je Jelena kao opis "Insta story" fotke na kojoj njene mezimice poziraju vidno uzbuđene i u sportskim odevnim komadima koji i priliče devojčicama njihovog uzrasta koje se upravo vraćaju u školske klupe.

Pročitajte: Njena majka me je upozorila - Fotograf koji je radio prvu kampanju Atine Tošić otkriva kako se ponašala na snimanju, svi su u šoku

Instagram

 

Ono što je svima zapalo za oko jeste nova frizura, tačnije promena boje kose starije naslednice Atine koja se odlučila da kosu osveži tamnijim tonovima u skladu sa godišnjim dobom.Atina u stopu prati sve modne trendove i nesumnjivo će biti modna ikona poput mame, a veliki broj tinejdžerki već sada nalazi inspiraciju u ovoj smernoj, ali uvek modernoj i trendi devojčici.

Da je Jeleni Karleuši majčinstvo na prvom mesti pokazala je ovom jutarnjom objavom, a pop diva koja je potpuno posvećena vaspitanju i obrazovanju svojih ćerki jednom prilikom je opisala kako izgleda njen dan sa decom.

- Ustajem u pola sedam ujutru, one doručkuju, vozimo ih u školu. Kada se vrate, ručamo zajedno. Trudim se da radim sa njima domaće zadatke, da se podsetim onoga što sam radila u školi i u čemu sam bila dobra - istorija, biologija, engleski, srpski. Gledamo filmove, idemo na lepa mesta, putujemo... To je moja uloga kao majke.

Komentari (0)

Loading