Celebrity News

Odmori se Siniša, čekamo te na mestu uspeha... Slomljeni fanovi se opraštaju od Mihe na društvenim mrežama (FOTO)

Bolest Siniše Mihajlovića vratila se po drugi put i sa sobom povukla značajne posledice za karijeru trenera Bolonje

Odmori se Siniša, čekamo te na mestu uspeha... Slomljeni fanovi se opraštaju od Mihe na društvenim mrežama (FOTO)

Leukemija, teška bolest Siniše Mihajlovića neočekivano se vratila u život bivšeg fudbalera i trenera FK Bolonja, koji je zbog bolničkog lečenja i niza novih hemoterapija ponovo na neko vreme morao da napusti teren i svoje fudbalere.

Pročitajte: Bolest Siniše Mihajlovića sve surovija... Na fotografijama od pre dva dana vidi se koliko ga iscrpljuje, ovo će vas rasplakati

Profimedia

 

Njegovim odsustvom, uprkos velikoj borbenosti koju je pokazao i privrženosti i posvećenosti prema igračima, klub je nanizao poraze zbog čega se nedavno postavilo pitanje njevog učinka i samog radnog mesta. Niko niti jednog trenutka nije spomenuo da je Mihajlović podbacio kao trener, ali svakako da se na sastanku održanom u Rimu, gde se pojavilo čitavo rukovodstvo i sam vlasnik, povela priča o njegovom odsustvu i samoj bolesti zbog koje klub trpi.

Pročitajte:Nije više mogla da ćuti! Ariana Mihajlović priznala koliko se Siniša promenio nakon što je drugi put pobedio bolest:SVE NAS KONTROLIŠE

Profimedia

 

Ovakav ishod, po mišjenju sportskih stručnjaka, očekivao se pre ili kasnije, ali ono čemu se mnogi nisu nadali jeste nefer prvobitna "ponuda" pristigla na adresu Mihe. Naime, predloženo mu je da ponudi ostavku i tako se odrekne dela zarade, što je on momentalno odbio, nažalost, krajnji ishod je svakako bio razrešenje dužnosti sa mesta trenera Bolonje. 

Pročitajte: Može li gore: Pretužne vesti iz Italije, bolest je Siniši Mihajloviću oduzela i nju

twitter printscreen

 
 

Nakon što je Siniši saopštena odluka o otkazu zvaničnim saopštenjem javnosti obratili su se čelnici kluba, koji su se Srbinu zahvalili na radu i napomenuli da razumeju njegovu borbu za život, ali i naglasili da je došlo vreme rastanka. Brojni fanovi bivšeg fudbalera u neverici su zbog ishoda, a na društvenim mrežama oni su Mihi pružili podršku. Jedan od onih koji se prvi oglasio bio je Sinišin kolega Deki Stanković koji mu je poručio:

- Odmori se Siniša pa te čekamo na mestu uspeha.

U ovim nemilim trenucima z Mihu je svakako i njegova brojna porodica.

 

Komentari (0)

Loading