Celebrity News

Milica Tomašević i Viktor Živojinović obradovali Brenu i Bobu NAJLEPŠIM VESTIMA: DEČAK JE (FOTO)

Veza Milice Tomašević i Viktora Živojinovića intriganta je medijima

Milica Tomašević i Viktor Živojinović obradovali Brenu i Bobu NAJLEPŠIM VESTIMA: DEČAK JE (FOTO)

Da je veza Milice Tomašević i Viktora Živojinovića prava poslastica za medije zaključak je do kog se dolazi kratkim prelistavanjem štampe i portala. Gotovo da ne prođe dan da glumica i sin Brene i Bobe nisu na naslovnim stranama tabloida, a odlukom da o svom odnosu ne govore dodatno su zagolicali maštu javnosti.

Pročitajte: Brenin sin ostavljen na cedilu: Isplivala fotografija Milice Tomašević u strasnom poljupcu sa OVIM KOLEGOM (FOTO)

Rajko Ristić

 

Pričalo se jedno vreme i da su se razišli, pa ponovo spojili a sada je do medija stigla nova bajka umetnice i ugostitelja. Milica i Viktor, navodno već nekoliko meseci, dok je glumica na pauzi, zajedno odmaraju,
prvo su kratko krstarili Bobinom jahtom a potom su se denuli u obilazak Crne Gore. Zaljubljeni par, po tvrdnji portala, trenutno se nalazi na Durmitoru, gde uživa u lepotama strmih planinskih vrhova, a Tomaševićeva koristi priliku i da se podruži sa fanovima.

Pročitajte: Omiljena junakinja domaće serije: Ova popularna glumica je nova devojka Viktora Živojinovića, par potvrdio vezu (foto)

 

Rajko Ristić

 

 

Osim fotografija prirodnih lepota na njenom “Instagram” profilu osvanula je nedavno i jedna slika sa bebom. Preslatkim dečakom koji je umetnicu na prvi pogled osvojio, što je kod njenih pratilaca probudilo potrebu da komentarišu kako joj dete u naručju lepo stoji i da joj je vreme da se prepusti ulozi majke i to baš jednog sina.

Pročitajte: Nikad kraća veridba, Brenina poslednja: Svadbe neće biti!

Instagram

 

 

Slaže li se i Viktor sa ovom konstatacijom ne možemo sa sigurnošću da znamo, ono što je izvesno je da veza Milice Tomašević i Viktora Živojinovića lagano postaje sve ozbiljnija, a ko zna možda se prognoze Miličinih obožavalaca i obistine te par stan pred oltar.

Komentari (1)

Loading
Ana

01:05 02.09.2022

Devojka ne zna da glumi.Ne znam kako se devojka sa sela obrela u Beogradu,i odmah počela da dobija uloge iako je nikakva ga limova.Ah,da,ona je rodjaka tajkuna Veselinovića.