Celebrity News

Kupovao joj poklone, išla na njegovu jahtu: Ovaj SLAVNI muzičar je bio tajni LJUBAVNIK Lepe Brene (FOTO)

Tajna ljubav Lepe Brene svojevremeno je punila novinske stupce

Kupovao joj poklone, išla na njegovu jahtu: Ovaj SLAVNI muzičar je bio tajni LJUBAVNIK Lepe Brene (FOTO)

Tajna ljubav Lepe Brene o kojoj se godinama šuškalo, a posebno osamdesetih, jeste ona između balkanske zvezde i muzičara Gorana Bregovića. Mnogi su tvrdili da postoji hemija između njih, a navodna romansa punila je novinske stranice dok su glavni akteri svoj privatni život vešto skrivali od znatiželjnika i nikada nisu javno govorili na ovu temu.

Nakon više od trideset godina, “Jutarnji list” došao je u posed te objavio fotografiju kojom potvrđuje tajnu ljubav Lepe Brene i Gorana Bregovića, međutim ona je mogla nastati i na isključivo prijateljskom odnosu. Fotografiju koju im je poslao nepoznati izvor snimljena je 1984. na ostrvu Šćedro koje se nalazi uz južnu obalu ostrva Hvar, a Brena i Bregović uživali su u opuštenom, letnom izdanju vidno raspoloženi i nasmejani, a mnogi su tada tvrdili i zaljubljeni.

Pročitajte: Bivši dečko Lepe Brene ušao u novi saziv Skupštine - Gledate ga na televiziji, nikad nećete pogoditi ko je (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Dvadesettrogodišnja Brena tek u usponu karijere i deset godina stariji frontmen "Bijelog Dugmeta" krasili su tada gotovo sve naslovnice zbog kojih je masa užurbano hrlila ka kioscima, a svi primerci prodavali su se u rekordnom roku. 

"Lepa Brena i Goran Bregović na njegovoj jahti" bio je samo jedan od udarnih naslova, a fanovi su slepo verovali u tračevi bez ikakve potvrde ili dokaza.

Brena, tada najveća jugoslavenska zvezda, živela je u Novom Sadu, a komšije su tvrdile da kod nje često svraća Brega koji bi uvek donosio cveće, vino i bombonjere.

Pročitajte: Uhvaćen u PRELJUBI, fotografija ne laže! Ovo je mlada LJUBAVNICA Gorana Bregovića, spakovala je kofere i krenula za njim (FOTO)

Privatna Arhiva

 

O ovoj bombastičnoj vesti i danas se priča, a fatalna ljubav ostala je samo na navodima. Bregović je 1993. u Parizu oženio suprugu Dženanu Sudžuku sa kojom ima tri ćerke, dok je balkanska diva pre trideset godina sudbonosno "da" rekla Bobi Živojinoviću.

Komentari (0)

Loading