Celebrity News

RASKID Milice Tomašević i Viktora Živojinovića! Pogledajte ko sada ljubi glumicu (FOTO)

Raskinuli Milica Tomašević i Viktor Živojinović, svi u čudu

RASKID Milice Tomašević i Viktora Živojinovića! Pogledajte ko sada ljubi glumicu (FOTO)

Kada su otpočeli romansu Milica Tomašević i Viktor Živojinović nisu to krili od javnosti, pa tako ni sada glumica nije želela da skriva da je okrenula novi list. Zvezda serije o Jovanki Broz na svom "Instagramu" objavila je fotografije koje ukazuju upravo na to, da je vezi sa Breninim sinom došao kraj.

Pročitajte: Trebalo je sve da mi bude jasno, IPAK je on Brenin i Bobin sin: Milica Tomašević prvi put o tretmanu koji ima u domu Živojinovića

Rajko Ristić

 

Raskinuli Milica Tomašević i Viktor Živojinović vest je koja se nakon glumičine objave proširila rapidno po portalima, međutim, naslednik balkanske zvezde na tu temu ostao je nem. Viktor se naime, nakon što se i sam susreo sa pomenutim sadržajima svoje drage, nije oglašavao, a čini se da će tako i ostati do daljnjeg, posebno ako se par, kao što se piše, rastao mirnim putem. Radi se o fotografijama na kojima glumica ljubi i grli drugog momka, čiji je lik vešto skrila, najverovatnije u želji da se ne sazna o kome je reč.

Pročitajte: Posle haosa sa Stefanom, Brenu stižu problemi sa Viktorom: Mami se ne dopada nova devojka, glumica iz "Igre sudbine" (FOTO)

Instagram

 

Po mišljenju njenih i Viktorovih pratilaca one ukazuju samo na jedno i to da su raskinuli Milica Tomašević i Viktor Živojinović, te da je dramska umetnica sreću pronašla kraj drugoga. Ima i onih, mali ih je broj doduše, koji ostaju u nadi da je reč o baš bliskom saradniku i prijatelju dramske umetnice, sa kojim je ona navikla da naočigled svih razmenjuje nežnosti, te da Viktor za to ima razumevanja. 

Pročitajte: Omiljena junakinja domaće serije: Ova popularna glumica je nova devojka Viktora Živojinovića, par potvrdio vezu (foto)

Instagram

 

Šta je tačno po sredi saznaće se kada par, po svemu sudeći bivši, odluči o tome javno da govori.

 

Komentari (1)

Loading
Mija

09:35 07.09.2022

On ce na kraju ili morati uzeti daj sta das ili cemu Brena odrediti Koji da uzme da njoj odgovara.Po Mom misljenju ja bih Djeci rekla moje misljenje a njegovo je da odluci Samo Onu koju voli.Bez ljubavi nema Braka.Normalno da Djevojke hoce privatnost i ne direktivu mame.