Celebrity News

Sloboda je daleko od Slobode: S kim je na brodu viđen Vojin Ćetković, gore društvene mreže (FOTO)

Autor: | 09/09/2022

Fotografija Vojina Ćetkovića uzburkala društvene mreže

Sloboda je daleko od Slobode: S kim je na brodu viđen Vojin Ćetković, gore društvene mreže (FOTO)

Poznato je svima koliko popularni glumac uživa u čarima mora te smo prethodnih meseci putem društvenih mreža imali prilike da vidimo kako sa svojom suprugom Slobodom Mićalović, porodicom i prijateljima provodi dane na primorju, a najnovija fotografija Vojina Ćetkovića koju je podelio na svom "Instagram" nalogu, privukla je veliku pažnju.

Vojin, naime, u morskim avanturama uživa sa svojim prijateljem i kolegom Vukom Kostićem, a dvojac je u stilu pravih mornara otplovio ka pučini daleko od radoznalih pogleda.

Pročitajte: Nekima je lepša i od Slobode - Prva žena Vojina Ćetkovića se skinula u kupaći, pogledajte samo to telo i lepotu fatalne plavuše (FOTO)

 

 

Da su im za veoma dobro raspoloženje dovoljni samo brodić, šeširi i naočare za sunce svedoči fotografija na pomenutoj društvenoj mreži koja je u rekordnom roku prikupila veliki broj lajkova i komentara.

U prirodnim lepotama Crne Gore jedan od omiljenih glumaca i dalje uživa, ali ono što je zainteresovalo mnoge jeste gde je Sloboda u svemu tome. Da li zbog obaveza koje ima glumica nije sa svojim dragim ili su pak odlučili da svako izdvoji mlo vremena za sebe, u svakom slučaju čim se "momci" usidre, Vojin će nesumnjivo pohrliti u zagrljaj svojoj voljenoj.

 

Komentari (0)

Loading