Celebrity News

Ludo letovanje Slobode i Vojina: Popeli se na skuter, cela plaža se za njima okrenula (FOTO)

Letovanje Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića pravo je uživanje na Jadranu

Ludo letovanje Slobode i Vojina: Popeli se na skuter, cela plaža se za njima okrenula (FOTO)

Letovanje Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića postalo je glavna tema javnosti i svi su oduševljeni opuštenim izdanjem glumačkog para.

Naime, nakon posete Trebinju gde su proslavili rođendan svoje kume Nataše Ninković, Sloboda i Vojin dali su sebi oduška te otputovali na Crnogorsko primorje kako bi napunili baterije za nove uloge i predstave koje predstoje.

Popularni  par uživa u luksuznoj vili biznismena Jugoslava Karića u Ljutoj i nema sumnje da letovanje Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića odiše pozitivnom letnjom energijom. 

Pročitajte: Letnja haljina Slobode MIćalović za šetnju plažom će vas raspametit - Jedan SKUPOCENI DETALJ posebno privlači pažnju (FOTO)

Instagram printscreen

 

Dokaz za to su i slike koje su preplavile društvene mreže, a pored uživanja na plaži, sunčanja i ispijanja osvežavajućih pića, oni su se provozali na skuteru i uneli malo adrenalina

- Sloboda i Vojin iako izgledaju ozbiljno kada ih gledamo u emisijama ili intervjuima, sve su iznenadili koliko su opušteni i vole adrenalinske sportove. Zato su se odlučili da uzmu skuter od Jugoslava i provozaju se. Vojin je predložio Slobodi, a ona je bez mnogo razmišljanja pristala. Rekla je da je sa njim uvek sigurna. Vozili su se dalje od kupača i baš su se zabavili. Bili su kao tinejdžeri. Nisu skidali osmeh sa lica - ispričao je za “Blic” izvor sa lica mesta koji za bračni par ima samo reči hvale:

Pročitajte: Nikada je nismo videli u ovom izdanju - Sloboda Mićalović se skinula u kupaći, sve puca (FOTO)

Instagram printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading