Celebrity News

TRAGEDIJA! Dom Gorana Bregovića zavijen u crno: Putuj, nikada te nećemo zaboraviti (FOTO)

Tuga Gorana Bregovića velika je

TRAGEDIJA! Dom Gorana Bregovića zavijen u crno: Putuj, nikada te nećemo zaboraviti (FOTO)

Kantautor Goran Bregović prepoznatljiv je po svom telentu, ali i pozitivnom duhu koji ga ni u najtežim situacijama ne napušta. Nažalost, bolni trenuci sve češća su pojava u životu muzičara, koji se svako malo putem društvenih mreža oprašta od prijatelja, koji su obeležili kako njegovu karijeru, tako i život.

Pročitajte: Uhvaćen u PRELJUBI, fotografija ne laže! Ovo je mlada LJUBAVNICA Gorana Bregovića, spakovala je kofere i krenula za njim (FOTO)

Boško Karanović

 
 

Baš nedavno jedan od najdražih saradnika talentovanog Sarajlije nas je napustio, a tuga Gorana Bregovića zbog toga je ogromna. Zbog smrti prijatelja, bubnjara, aranžera i člana "Orkestra za svadbe i sahrane" Dušana Vesića Brega je neutešan, ipak uprkos velikom bolu smogao je snage da tužnu vest podeli sa svojim pratiocima na "Facebooku".

- Vest da je naš dugogodišnji saradnik Dušan Vasić preminuo sve nas je zatekla. Neka naš Dule počiva u miru i neka ga anđeli čuvaju. Iskreno saučešće porodici, mnogo nam je žao. Zauvek ćeš ostati u našim srcima nikada te nećemo zaboraviti. Počivaj u miru. Goran Bregović i Orkestar za svadbe i sahrane - napisao je Bregović u objavi i sve ganuo rečima. 

Pročitajte: Ema, Una i Lula tatin su najveći ponos: Upoznajte ćerke Gorana Bregovića (foto)

Facebook

 

Tuga Gorana Bregovića pomenutim povodom, po mišljenju mnogih, dugo će ostati u srcu muzičara, koji svoje saradnike voli kao članove porodice i najbližu rodbinu. 

Komentari (0)

Loading