Celebrity News

VERILA SE Srna Lango: Na ruci je zasijao prsten, otkrivamo ko je srećnik (FOTO)

Verila se Srna Lango, vest je koja kruži portalima

VERILA SE Srna Lango: Na ruci je zasijao prsten, otkrivamo ko je srećnik (FOTO)

Nakon razvoda od glumca Irfana Mensura Srna Lango ni pored jednog muškarca nije pronašla sreću. Posvetila se odgajanju sinova Alekse i Pavla, a na pitanja o udvaranju govorila je kako te stvari više ne primećuje i čak se trudi da ih se kloni. Samoća je nešto što harizmatična glumica oduvek preferira, a u tom svom samotnjačkom stanju uspela je da iznedri nekoliko romana i monodramu, koje publika rado čita i gleda. S obzirom na njeno javno izjašnjavanje na temu ljubavi ne čudi što su obožavaoci ostali u šoku kada su videli pozomašan prsten na njenoj ruci sa još većim šljaštećim kamenom. Prvo što je svima palo na pamet je da verila se Srna Lango. Usledila su pitanja i potpitanja ko je srećnik, kome je pošlo za rukom osvoji srce dramske umetnice, kada će venčanje i slično. 

Pročitajte: Deset godina od razvoda Srna Lango i Irfan Mensur ponovo zajedno! Vest potvrdila glumica, čestitke samo pljušte (FOTO)

Instagram

 

Vrlo brzo, međutim, otkriveno je da su se njeni fanovi prerano ponadali. Naime, glumica se jeste pohvalila prstenom ali iz svoje lične kolekcije, koju nosi u izuzetno retkim trenucima, zato pomenuti komad nakita nije ranije viđen na njenom prstu. 

Pročitajte: Prva supruga Irfana Mensura bila je prelepa manekenka, očarala je svet (foto)

Instagram

 

Verila se Srna Lango samo je još jedna spekulacija u nizu, koju glumica čak nije želela ni da demantuje. 

Komentari (0)

Loading