Celebrity News

Kakav dan za Đokoviće! Upravo su obradovali sve NAJLEPŠIM VESTIMA, mama Dijana briše suze radosnice! (FOTO)

Verili se Đorđe Đoković i Saška Veselinov godinu dana od početka veze

Kakav dan za Đokoviće! Upravo su obradovali sve NAJLEPŠIM VESTIMA, mama Dijana briše suze radosnice! (FOTO)

Verili se Đorđe Đoković i Saška Veselinov vest je dana.

Svega mesec, dva od početka zabavljanja najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković i manekenka Saška Veselinov otpočeli su zajednički život, a među brojnim temama svakodnevnice skladnih emotivnih partnera ubrzo se našla i ona o ozvaničenju veze. Uprkos zajedničkim i realnim planovima o braku, koje su oboje rado delili sa medijima, niko se nije nadao da će samo godinu dana od prvog poljupca Đorđe i Saška odlučiti da se venčaju.

Pročitajte: To je taj dobar dečko? Potresna ispovest bivše devojke Đorđa Đokovića o vezi i raskidu: BILO MI JE TEŠKO, verovala sam da će se PROMENITI

Instagram

 

Da je i kada odluka pala javnost je o tome obavestila manekenka, od skoro dizajnerka, objavivši snimak selokupne veridbe. Naime, zaljubljeni par kao i mnogo puta do sada prošetao je romantičnim predelom grada sa pogledom na reku, u  neko doba brat Novaka Đokovića se spustio na kolena i svoju izabranicu zamolio da se uda za njega. Naravno odgovor je bio da, pao je i poljubac i zagrljaj, a u produžetku snimka koji je sa pratiocima podelila Saška je dodala komentar upućen vereniku:

- Tamo uvek i svugde moj odgovor je da.

Pročitajte: Đokovići nižu slavlja: Saška Veselinov podelila prelepe vesti, pa otkrila kako tepa Noletovom bratu

Instagram

 

Nakon ovog manekenkinog poteza usledile su čestitke a Bogami i komentari, pa i pitanja hoće li naslov "Verili se Đorđe Đoković i Saška Veselinov" jednako kao mladence obradovati i mladoženjine roditelje Dijanu i Srđana Đokovića.

Komentari (0)

Loading