Celebrity News

Život joj je pun tuge, ali izgleda kao top model: Ova lepotica je unuka Ljubiše Samardžića, oči je odaju ko joj je deda (FOTO)

Unuka Ljubiše Samardžića izrasla je u prelepu devojku

Život joj je pun tuge, ali izgleda kao top model: Ova lepotica je unuka Ljubiše Samardžića, oči je odaju ko joj je deda (FOTO)

Velikan srpskog glumišta preminuo je 2017. godine, a iza sebe je ostavio brojne uloge, nezaboravne replike iz kultnih filmova i serija kao i nagrade i priznanja, ali i neutešne prijatelje i članove porodice među kojima je i unuka Ljubiše Samardžića.

Nakon gubitka sina koji je preminuo 2011. godine, utehu je pronalazio u svojim unucima koji su mu davali snagu da nastavi dalje, a posebno mesto u glumčevom srcu zauzimala je Sara koja je u istom momentu ostala bez oca te su jedno uz drugo lakše prevazilazili teške trenutke.

Sara je bila izuzetno vezana za svog dedu što je tada i pokazala objavom na "Instagram" profilu.

Pročitajte: KAKVA LEPOTICA! Ovako izgleda unuka čuvenog Ljubiše Samardžića (FOTO)

Instagram

 

- Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene "Policajca sa Petlovog brda", jer kako moj deda može da sedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba, što sam obožavala da me vodiš u kancelariju i na snimanja, i da dolaziš po mene u vrtić, kao i kad me uzmeš u naručje i plešemo, pa sve do danas kad mogu da kažem da si mi bio uzor, oslonac i uvek podrška. Mislim da je suvišno spominjati tvoju karijeru, i koliko je bila čast biti unuka takve legende. Pokazao si mi šta znači borba i koliko snage si imao i koliko je tvoje srce bilo jako. Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio - oprostila se Sara tada potresnim rečima od svog voljenog dede da bi nakon dva velika gubitka tužna sudbina ponovo zakucala na njena vrata te je ova mlada devojka ostala i bez majke.

Pročitajte: Deda joj je čuveni Ljubiša Samardžić, a od njene lepote zastaje dah (Foto)

 

 

- Tamo negde ste opet zajedno - podelila je unuka Ljubiše Samardžića emocije sa pratiocima pre nekoliko godina uz fotografiju svojih nikada prežaljenih roditelja.

Pročitajte: Unuka Nede Ukraden našla se u ulozi voditeljke, a pitanje koje je postavila baki nasmejaće vas do suza (VIDEO)

 

 

Ova lepotica čiji životni put nimalo nije lak morala je da nastavi dalje, a sada veoma aktivna na društvenim mrežama korača kroz život sa širokim osmehom kako samo hrabre devojke mogu.

Pročitajte: Vreme da i javnost sazna - Unuka Ane Bekute vestima rasplakala baku

 

 

Kao diplomirani menadžer bezbednosti, vodi miran život daleko od očiju javnosti, po njenim objavama na društvenim mrežama primetno je da uživa u putovanjima, a mnogi su zapazili i njen instančan osećaj za modu te su sve češći komentari da može da parira svetskim modnim influenserkama.

 

Komentari (0)

Loading