Celebrity News

POTRES u porodici! Ana Bekuta ZAUSTAVILA VENČANJE sina: SVADBE NEĆE BITI, NE DOZVOLJAVAM

Sin Ane Bekute sprečen u odluci da se oženi

POTRES u porodici! Ana Bekuta ZAUSTAVILA VENČANJE sina: SVADBE NEĆE BITI, NE DOZVOLJAVAM

Sin Ane Bekute, Igor sa novom izabranicom Tamarom Videnović iz Niša verio se malo pred smrt pevačicinog emotivnog partnera, političara Milutina Mrkonjića, a nesrećna okolnost sprečila je zaljubljeni par da napravi veliko slavlje.

Mirko Tabašević

 

Jedna od omiljenih pevačica drži se stava da ne želi javno da se eksponira, daje intervjue i gostuje u emisijama dok svom voljenom Milutinu ne da godišnji pomen. Nastupe održava retko, a na slavljima je viđena samo kod jako bliskih prijatelja te ne čudi činjenica što za svadbeno veselje ne želi ni da čuje, prenosi "Paparazzo".

Privatna Arhiva

 

- Zna i on kakav je Anin stav do 27. novembra kada će Mrki davati godišnjicu, a on opet navalio da se ženi. Ana je pobesnela što joj je uopšte tako nešto i rekao. Zapretila mu je da ne pravi gluposti i tajno se venča, jer od nje blagoslov i pomoć neće dobiti. Striktno mu je rekla da sačeka i da devojka ako ga voli može da sačeka još koji mesec. Sa druge strane, on ne želi zimi da pravi venčanje, već mora da čeka proleće, a želeo je što pre da ozvaniči vezu brakom sa izvesnom Tamarom iz Niša. Baš se posvađao sa Anom, ali joj je na kraju obećao da će sačekati i ispoštovati njenu odluku, a i zbog Mrke jer ga je mnogo voleo - otkrio je za "Paparazzo" izvor blizak pevačici.

Petar Đorđević

 

Podsećanja radi, sin Ane Bekuteiz prvog braka ima sina Branka i ćerku Sonju koji su po pisanjima medija podržali oca u odluci da ponovo stane na ludi kamen.

Komentari (0)

Loading