Celebrity News

Sin Ane Bekute staje pred matičara: Ovu lepoticu predstavio sinu i ćerki, evo kako su je prihvatili (FOTO)

Ženi se sin Ane Bekute novom izabranicom, vest je koja se svakog minuta sve više širi medijima

Sin Ane Bekute staje pred matičara: Ovu lepoticu predstavio sinu i ćerki, evo kako su je prihvatili (FOTO)

Da se ženi sin Ane Bekute ekskluzivno je saznala ekipa portala "Lepa&Srećna". Poznato je da Igor Polić ne voli medije niti da svoj život na tacni daje javnosti, stoga nije bilo veliko iznenađenje što je pokušao da svoju drugu ženidbu sakrije. Na radost publike folk dive to mu nije pošlo za rukom.

 

Pročitajte: Sin Ane Bekute rasplakao sve, pismo je napisano - Otišao je naš otac i deda, svetlo naših života

Privatna Arhiva

 

Naime, sin Ane Bekute sa novom izabranicom Tamarom Videnović, koja je poreklom iz Niša verio se malo pred smrt pevačicinog emotivnog partnera, političara Milutina Mrkonjića, a upravo pomenuta nesrećna okolnost isprečila se kao razlog da zaljubljeni par svadbu obavi iste te godine. Sada je došao trenutak za slavlje, a folk diva je presrećna zbog sinovljevog izbora.

Pročitajte: Vreme da i javnost sazna: Unuka Ane Bekute vestima rasplakala baku

Privatna Arhiva

 

Istina, ona se u početku protivila Igorovom razvodu, izuzetno puno je volela prvu snaju i cenila je, ali kada je uvidela da je njen naslednik nesrećan nije više na tu temu postavljala pitanja, već je odluku prepustila isključivo njemu. Nije se mešala ni kada je trogodišnju vezu sa Tamarom odlučio da kruniše brakom, a u tome sina, tačnije ponosnog oca dvoje, podržali su i naslednici iz prvog braka Branko i Sonja.

Pročitajte: Potres u porodici Ane Bekute: Pevačica primorana da preduzme teške mere protiv svog sina

Privatna Arhiva

 

Tek što se doznalo da ženi se sin Ane Bekute, saznalo se i da on i Videnovićeva nisu tek tako odlučili da se uzmu. Pre veridbe bili su tri godine u vezi. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a romansu su otpočeli tek nakon što je Igor preboleo prvi razvod. Kada je shvatio da je Tamara osoba kraj koje želi da dočeka starost sin Ane Bekute ju je upoznao sa naslednicima kojima se ona odmah dopala.

- Obe porodice su sjajno prihvatile vest o venčanju. Devojka je iz Niša i iz dobre porodice što je Igoru jako važno, dok je Ani najbitnije da joj je sin srećan, pa je njihovu ljubav blagoslovila od srca - rekao je izvor blizak porodici Polić.

Komentari (0)

Loading