Celebrity News

Zlato, ćerko, zašto si to učinila? Ćerka Zorice i Kemiša svojim novim izgledom zabrinula sve (FOTO)

Ćerka Zorice i Kemiša šminkerka je i blogerka

Zlato, ćerko, zašto si to učinila? Ćerka Zorice i Kemiša svojim novim izgledom zabrinula sve (FOTO)

Zlata Vujanović, ćerka Zorice i Kemiša, uspešna je mlada žena koja osim što se bavi šminkanjem, što je njena osnovna profesija, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, najpre "Instagramu" gde sa svojim brojnim pratiocima u vidu bloga deli make up i beauty savete.

Pročitajte: Ispadaju kosturi iz ormara: Zorica i Kemiš IMAJU JOŠ JEDNO DETE, fotografija govori više od 1000 reči

 

 

S ciljem da još jedan vid ulepšavanja i nege lica predstavi javnosti ćerka Zorice i Kemiša podvrgla se bolnom kozmetičkom tretmanu, čiji je efekat uklanjanje sitnih nepravilnosti, tamnih fleka i bora, a fotografija koja tome svedoči zabrinula je sve koji do sada nisu imali dodirnih tačaka sa pomenutim beauty postupkom, najpre svoje roditelje.

Pročitajte: Šta će reći Zorica i Kemiš? Ćerka Zlata pozirala u porodičnom domu, pa otkrila više nego što je smela (FOTO)

 

 

Reč je o PRP, takozvanom vampirskom tretmanu uz pomoć krvne plazme. Korisniku tremana prvo se izvadi krv, prerađuje se, a zatim se tankom iglom ona ubrizgava u kožu lica kako bi doprinela sjaju i lepoti. Poslednja etapa postupka je protivupalna maska, koja sprečava da lice izgleda podbulo i upravo taj momenat Zlata je zabeležila svojim telefonom i objavila na društvenim mrežama što je izazvalo komentare. 

Pročitajte: Obrt! Zbog Kemiša 30 godina nisu pričale, ali Vesna Zorici sada poručuje: Videla sam sve, ne znam zašto si to uradila?

Instagram

 

Dok su jedni tvrdili da je ćerka Zorice i Kemiša još uvek vrlo mlada za ovakav način ulepšavanja, tačnije uklanjanja tragova godina, drugi su se složili da sa negom treba krenuti upravo u njenom uzrastu.

 

Komentari (0)

Loading