Celebrity News

Dom Vlade Georgieva je tamo gde su ćerke Sofija i Elena: Fotografija porodične sreće će vas raznežiti

Dom Vlada Georgieva je tamo gde su koreni

Dom Vlade Georgieva je tamo gde su ćerke Sofija i Elena: Fotografija porodične sreće će vas raznežiti

Mada više od dve decenije živi u Beogradu dom Vlada Georgieva je u Crnoj Gori, tačnije u Herceg Novom gde je muzičar odrastao. Sa starijim bratom Sašom i roditeljima Borkom i Dragoljubom Vlado je najviše vremena kao dečak provodio na pučini, zbog čega se i dan-danas neizmerno zanima za brodove, glisere, jedrilice pa i jahte.

Pročitajte: Kada su ih ugledali SVI SU SE OKRENULI: O lepotici koja je juče držala za ruku Vladu Georgieva SVI PRIČAJU (FOTO)

Instagram

 

More je njegov život stoga brojne obožavaoce kantautora nije iznenadilo kada je poželeo da jednu plovilicu ima u lično svom vlasništvu. Uprkos skupocenom održavanju Vlado je sebi prišutio taj luksuz i evo čitavo leto sa porodicom plovi. Ćerke Sofija, Elena i supruga Milica Samardžija njegovi su saputnici i najbolje društvo u toj zanimljivoj morskoj avanturi.

Pročitajte:Za njom uzdišu SVI: Vlado Georgiev smuvao OVU POZNATU GLUMICU! (FOTO)

 

 

Kako njegov brod izgleda muzičar se pohvalio pratiocima i to iz Italije, a svima je zapao za oko kožni nameštaj, kao i to da su detalji od drveta mahagoni nijanse što je dodatan skupoceni ukras. Ne zna se tačno koliko je muzičar novca dao za ovaj svoj hir, ali činjenica je da ga on čini mnogo srećnim, čemu svedoči i fotografija koju je objavio na "Instagramu".

- Ljubav prema moru i brodovima je beskrajna - napisao je u produžetku objave Vlado.

Dom Vlada Georgieva s puni pravom može se reći da je trenutno prekrasna jahta.

 

Komentari (2)

Loading
Marija

18:34 20.09.2022

Kako mu je ćerka brzo porasla nek je živa i zdrava na radost svojih roditelja!!!

Vesna

19:14 20.09.2022

Vlade je predivan kao i njegova muzika. Porodicno jos lepsi. Vlado, vrati se obozavaocima svojim pesmama jer ti si legenda dobre muzike.