Celebrity News

Brnabićka u crnini, Milica sa crnom beretkom: Premijerka sa partnerkom na sahrani kraljice Elizabete (FOTO)

Ana Brnabić i Milica Đurđić na kraljičinom sprovodu

Brnabićka u crnini, Milica sa crnom beretkom: Premijerka sa partnerkom na sahrani kraljice Elizabete (FOTO)

Premijerka Srbije Ana Brnabić i Milica Đurđić, njena životna saputnica otputovale su u London kako bi odale počast preminuloj britanskoj kraljici.

Velika Britanija i svet danas će se oprostiti od kraljice Elizabete Druge, a očekuje se da će ceremoniji koja će se održati u Vestminsterskoj opatiji u Londonu, prisustvovati oko milion ljudi iz raznih krajeva Britanije i sveta. U London je doputovalo više od 500 šefova država ili vlada, među kojima i kraljevi, kraljici, šeici, sultani i japanski car dok će Srbiju predstavljati predsednica vlade Ana Brnabić i njena partnerka Milica

Pročitajte: EKSKLUZIVNO! Partnerka premijerke Brnabić Milica osvanula na naslovnoj strani arapskog magazina! Fotografija o kojoj će se DUGO PRIČATI!

Guliver Getty Images

 

Odevene potpuno u crno kako i dolikuje ovakvom događaju, Ana Brnabić i Milica Đurđić prethodnog dana u Lankaster kući upisale su se u knjigu žalosti, što je premijerka i podelila na svom "Instagram" profilu.

Pročitajte: Ana Brnabić posle dugo vremena u javnosti sa partnerkom - Milica sinoć u centru pažnje, pogledajte kakva lepotica (FOTO)

 

 

- Svet je izgubio velikog lidera, ličnost koja je bila oličenje tradicije i patriotizma. Srbija i čitav svet pamtiće Njeno Veličanstvo kao jednu od najznačajnijih figura u modernoj istoriji - napisala je premijerka i iskazala tugu zbog kraljičine smrti.

 

Komentari (0)

Loading