Celebrity News

INTIMA NA TACNI: Kamere su sve Ražnatoviće pratile poslednja dva meseca, evo šta vas očekuje u šou programu "Ceca šou" (FOTO)

Život najpoznatije zvezde na ovim prostorima, Svetlane Cece Ražnatović, već decenijama intrigira mnoge, a u radoznalom oku publike odrastala su i njena deca, Anastasija i Veljko

INTIMA NA TACNI: Kamere su sve Ražnatoviće pratile poslednja dva meseca, evo šta vas očekuje u šou programu "Ceca šou" (FOTO)

Nakon 35 godina karijere po prvi put Ceca će otvoriti vrata velelepne vile u ulici Ljutice Bogdana 3. Od ove jeseni imaćete priliku da balkansku divu vidite kao nikada pre u igrano dokumentarlnom serijalu u kojem će predstaviti život, ali i otkriti brojne detalje iz istog za koje javnost nikada nije saznala! U emisiji o kakvoj je Srbija možda samo maštala muzička zvezda javnosti predstaviti najzanimljivije momente, a uz sve to upoznaće nas sa svim članovima porodice.

Pročitajte: Bio je njena velika ljubav, a danas izgleda kao da joj je DEDA! Ovaj poznati muškarac je ljubio Cecu pre Arkana, fotke će vas šokirati

Instagram

 

Važno je znati da je ovaj igrano dokumentarni program zasnova na istinitim pričama iz života porodice Ražnatović te će to biti momenat kada će biti po prvi put otkriveni nepoznati detalji o kojima javnost nikada nije čula. Igrano dokumentarna serija koja će nositi naziv "Ceca show" će upotpuniti zabavni deo programa na Blic TV-u, a gledaoci će imati eksluzivnu priliku da vide kako izgleda jedan dan u životu najpozantije porodice na Balkanu.

Pročitajte: Ceca majku može da časti podmlađivanjem - Pogledajte kako sada izgleda gospođa Mira (FOTO)

Hellomagazin

 

Tokom 40 epizoda prve sezone "Ceca show-a" kamere će zabeležiti brojne momente od rada na novom albumu, preko priprema za koncert, porodični razgovori Cece i Lidije, odlazak u porodičnu kuću na Kipru, momenti koje provodi sa unukom Željkom, brojne situacije u kojima će se naći Anastasija i Veljko, samo su deo prvih epizoda koje će gledaoci imati prilike da video. Ovaj visokobudžetni projekta pre nekoliko meseci započeo je snimanje u nekoliko država Evrope. Prvu epizodu gledaoci će imati prilike da video u oktobru, Već za nekoliko dana javnost će imati prilike da vidi prvi tizer za ovaj šou.


Igrano dokumentarni serija "Ceca show" možete pratiti na Blic TV, odnosno na MTS kanalu 115 gde će vas sačekati najkvalitetniji informativni i zabavni sadržaj u zemlji. 

Komentari (0)

Loading