Celebrity News

Ceca majku može da časti podmlađivanjem: Pogledajte kako sada izgleda gospođa Mira (FOTO)

Majka Cece Ražnatović veoma je lepa žena

Ceca majku može da časti podmlađivanjem: Pogledajte kako sada izgleda gospođa Mira (FOTO)

Folk diva Ceca Ražnatović često ističe koliko je ponosna na činjenicu da su je roditelji tokom karijere uvek podržavali i davali joj vetar u leđa. Iako se ne eksponiraju javno, te po sopstvenoj želji žive povučenim životom van fokusa javnosti, Slobodan i Mira uvek su interesantna tema. Majka Cece Ražnatović bila je seoska učiteljica, dok je Slobodan obavljao posao mašinbravara i trgovca. Ponosni roditelji balkanske dive iako žive daleko od prestonice, nisu propustili nijedan bitan događaj u porodici i rado su viđeni gosti u Cecinoj vili na Dedinju.

Pročitajte: Jasno je na koga su ona i Lidija povukle lepotu - Ceca objavila porodični portret Veličkovića, njena majka ODUZIMA DAH

Mirko Tabašević

 

Pozato je da pevačica neretko svoje privatne trenutke deli na društvenim mrežama, te ispliva i po koja fotografija gospođe Mire koja svojom lepotom pleni te su se mnogi zapitali kako to da godine ne ostavljaju traga na licu ove gospođe, piše "Svet".

Pročitajte: Nisu mi oprostili! Ceca otkriva sve o odnosu sa roditeljima - Ništa im nije bilo dovoljno

Mirko Tabašević

 

Pored velike sličnosti između majke i ćerke, pojedini su i stava da je folk diva od nje nasledila lepotu. Kako prenosi "Svet", primetno je da pevačicina majka već godinama izgleda isto te se u komentarima na "Instagramu" nametnulo pitanje da li joj je Ceca platila podmlađivanje kada i u osmoj deceniji izgleda tako lepo i negovano.

Pročitajte: Da li liči na njega - Ovo je OTAC Cece Ražnatović, a iznenadićete se kad čujete čime se bavi i po čemu je još poznat (FOTO)

Instagram printscreen

 

Iako pevečicini roditelji nikada nisu želeli da govore za medije, Ceca je o njima uvek rado priča i ne krije da je od njih dobila mnogo ljubavi i pažnje i da, mada su bili strogi prema njoj i sestri Lidiji, nema nijednu zamerku. 

– Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: „Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće – prisetila se jednom prilikom pevačica.

Komentari (0)

Loading