Celebrity News

A tek što su se zakleli na večnu ljubav: Ćerka Mire Škorić jednim potezom odala kako se muž ophodi prema njoj (FOTO)

Autor: | 21/09/2022

Ćerka Mire Škorić samo što je uplovila u bračne vode

A tek što su se zakleli na večnu ljubav: Ćerka Mire Škorić jednim potezom odala kako se muž ophodi prema njoj (FOTO)

Milica Jeremić, ćerka Mire Škorić, pre nešto više od dve nedelje zarekla se na večnu ljubav dugogodišnjem izabraniku Sebastianu, a bajkovita proslava organizovana je u jednom luksuznom beogradskom restoranu uz prisustvo velikog broja javnih ličnosti.

Mlada i uspešna devojka koja je izabrala potpuno drugačiji životni put od svoje majke, krenula je očevim stopama te radi kao doktorka na šta je Mira posebno ponosna, a pored uspešne karijere Milica može da se pohvali i nestvarnom lepotom. Budući da se ne eksponira javno retko smo imali prilike da vidimo lepu Milicu na javnim okupljanjima, a o njenom izabraniku takođe se veoma malo zna.

Pročitajte: Danas se udaje ćerka Mire Škorić - Da li ste nekad videli lepšu mladu od Milice (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Jeremic (@jeremiceva)

 

Poznato je da je Sebastijan zaposlen u jednoj beogradskoj kompaniji koja se bavi gradnjom luksuznih stambenih kompleksa, a fotografije koje su osvanule ovih dana na društvenim mrežama svedoče i da Milicu drži kao malo vode na dlanu. 

Pročitajte: VEĆ DUŽE VREME SMO RAZDVOJENE - Ovo je ćerka Mire Škorić, evo zašto se NE VIĐAJU (FOTO)

 

 

Koliko ćerka Mire Škorić uživa u prvim nedeljama braka sa svojim dragim pohvalila se putem "Instagrama", a njen blistavi osmeh i sjaj u očima govore više od hiljadu reči. Nasmejanim i lepo raspoloženim novopečenim mladencima očito je sve potaman, a prelepa devojka je osim lepotom i svojim savršenim stajlingom pobrala mnoštvo lepih reči.

Komentari (0)

Loading