Celebrity News

Anastasija okrenula novi list, Gudelj u šoku: Ne želim više da budem NEZADOVOLJNA!

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja pod budnim je okom javnosti

Anastasija okrenula novi list, Gudelj u šoku: Ne želim više da budem NEZADOVOLJNA!

Čini se da niti jedna romansa javnih ličnosti nije toliko medijske pažnje izazvala kao što je veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja. U najvećoj meri je to tako jer zaljubljeni par svoj odnos održava na daljinu i po svemu sudeći tu nema promene. Budući da se Anastasija uspešno bavi muzikom, te da je neophodno da bude u Srbiji okružena saradnicima, a da je Nemanja za sada angažovan u Španiji i možda uskoro potpiše za turski fudbalski klub, svi su izgledi da još vrlo dugo hiljadama kilometara biti udaljeni.

Pročitajte: Ne samo jedna! BEBE STIŽU U DOM Anastasije i Gudelja, fudbaler je upravo svima saopštio na Instagramu! Kakva RADOST (FOTO)

Instagram

 

Pevačica i fudbaler ludo su jedno u drugo zaljubljeni i za sada im razdvojenost i to što zarad poljupca i zagrljaja moraju da sednu na avion, ne smeta. Ipak, jednom svojom objavom Anastasija je svoje pratioce ostavila u čudu i sa pitanjem da li baš sve između nje i Nemanje ide tako glatko kako se čini. Ona je naime, na svom "Instagramu" napisala.

- Ponekada ljudi dopuštaju da im jedan te isti problem godinama stvara nezadovoljstvo, sve dok nisu u stanju da kažu "Pa šta". Omiljeno mi je da kažem, pa šta - napisala je ćerka Cece Ražnatović.

Pročitajte: Baš se trudi: Gudelj poslao poseban poklon na Anastasijinu adresu, pevačica oduševljena (foto)

Instagram

 

Zbog ovakvih postova pevačice, između ostalog, veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja ne prestaje da intrigira medije, a da li će daljina uticati na njen dalji razvoj vreme će pokazati.  

Komentari (0)

Loading