Celebrity News

Bez sramote: Prvi snimci Marije Veljković sa novim frajerom, upoznala ga sa decom (FOTO)

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića ne prestaje da intrigira javnost

Bez sramote: Prvi snimci Marije Veljković sa novim frajerom, upoznala ga sa decom (FOTO)

Nije više tajna da veza Marije Veljković i Rastka Jankovića ima budućnost. Voditeljka i glumac ne skrivaju emocije, a gde god da pođu idu zajedno. Nerazdvojni i poput tinejdžera su, a najčešći komentar koji se može čuti na konto njihove ljubavi jeste da su kao stvoreni jedno za drugo.

Pročitajte: Sa troje dece sam izašla iz stana! Marija Veljković bez kočnica o burnom RAZVODU i odnosu sa bivšim suprugom

youtube printscreen

 

Budući da je ludo zaljubljena u glumca, voditeljka koja se pre manje od godinu dana razvela od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece sina Đurađa i ćerke Nevu i Rosu, vrlo slobodno se u javnosti sa svojim novim izabranikom ophodi. Nedavno je uslikana dok sa njim obilazi radnje električnih uređaja te se šuška da par razmišlja o zajedničkom životu.

Pročitajte: Marija i Rastko kao tinejdžeri: Fotografije sa prvog zajedničkog letovanja, ljubav cveta (foto)

youtube printscreen

 

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića prepuna je strasti i poštovanja, a sve ukazuje na to da može da preraste i u nešto više. O tome najviše govori to što je voditeljka svoje naslednike upoznala sa Rastkom, koji su ga lepo prihvatili.

Pročitajte: Marija Veljković konačno otkrila detalje razvoda: Stavljao je sebe ispred mene, nisam mogla to da dozvolim!

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading