Celebrity News

Igor Kojić otišao iz Srbije, za sve je kriva ONA: Keba i Olja neutešni, nikako nisu uspeli da ga zadrže (FOTO)

Igor Kojić napustio Srbiju kako se i prognoziralo

Igor Kojić otišao iz Srbije, za sve je kriva ONA: Keba i Olja neutešni, nikako nisu uspeli da ga zadrže (FOTO)

Bilo je pitanje dana kada će Igor Kojić napustiti domovinu. O odluci sina Dragana Kojića Kebe da ode iz roditeljskog doma i rodne zemlje, mesecima unazad se pisalo i spekulisalo, ipak niko sa sigurnošću nije mogao da tvrdi da će do tog momenta zaista i doći. Predviđanja na tu temu, na žalost pevača folk muzike i njegove supruge Olje, ipak su se obistinila i to nedavno. Pre nego što je Igor Kojić napustio Srbiju, on se pomirio sa kraljem bakra Milanom Popovićem, nekadašnjim izabranikom, njegove bivše supruge Severine, sa kojim se godinama povlačio po sudovima.

Pročitajte: Prilično bizarno: Evo šta je Milan Popović poklonio Igoru Kojiću za rođendan na koji je tajno došao (FOTO)

Gomila neraščišćenih računa stajala je između sportskog menadžera i biznismena, ali budući da se mladi Kojić udostojio da problem koji ga je najviše mučio reši, ništa ga više nije zadržavalo u domovini. Spakovao je kofere i zaputio se kod sestre Nataše Kajić koja živi u Americi, odakle se javio fotografijom.

Pročitajte: Velika ispovest Milana Popovića: Igor Kojić mi je sve priznao, ovo je istina o crnoj sveći koju je palio ispred moje kuće

Instagram

 

Navodno mladi Kojić tamo nije samo iz turističkih pobuda, već mu je namera da ostane i okuša sreću zbog čega su Keba i Olja neutešni. Nikako nisu želeli da im još jedno dete ode od kuće, a navodno za ovaj njegov potez krive nikoga drugog do Severinu. 

Komentari (0)

Loading