Celebrity News

Zašto bi krila? Srce Anđelke Prpić osvojio je ZGODNI KOLEGA, pogledajte samo koliko su zaljubljeni i prvu fotografiju poljupca!

Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović u novoj ljubavnoj priči

Zašto bi krila? Srce Anđelke Prpić osvojio je ZGODNI KOLEGA, pogledajte samo koliko su zaljubljeni i prvu fotografiju poljupca!

Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović prelep su glumački par, a sada će nas voditi kroz duhovitu filmsku priču koja oslikava naše društvo u različitim životnim situacijama sa kojima se likovi susreću.

Pročitajte: Drži je čvrsto oko struka - Andrija Kuzmanović fotografisan sa sveže razvedenom koleginicom, svi će biti iznenađeni (FOTO)

Nemanja Miščević

 

Glavne junake ove posve drugačije ljubavi čine andjeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spoji nespojivo, neafirmisani reditelj Bata (Andrija Kuzmanović), Una (Anđelka Prpić), popularna i harizmatična TV voditeljka kao i policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski) koji će nas nervirati, zasmejati, ljutiti i rasplakati.

„Ala je lep ovaj svet” jeste komična, a opet topla priča koja će nas zagrliti i podsetiti na osećaj kada nas je neko poslednji put voleo.

Pročitajte: Došlo je vreme da PRIZNAM ISTINU - Marko Janketić ekskluzivno za Story PRVI PUT o vezi sa Anđelkom Prpić!

Nemanja Miščević

 

Autorsku ekipu čine reditelj Filip Čolović, scenaristi Andrej Šepetkovski i Filip Čolović, direktor fotografije Saša Srećković dok glumačku ekipu pored pomenutih čine još i Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović i drugi.

Film "Ala je lep ovaj svet” biće prikazan 12. avgusta u okviru 46. festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji dok je velika beogradska premijera planirana za 22. septembar ove godine.

Komentari (0)

Loading