Celebrity News

Potez zbog kog smo zanemeli: Milica Mitrović objavila fotografiju Željkove prve supruge, njen komentar se prepričava

Autor: | 28/08/2022

Bivša žena Željka Mitrovića podrška je njihovoj zajedničkoj deci

Potez zbog kog smo zanemeli: Milica Mitrović objavila fotografiju Željkove prve supruge, njen komentar se prepričava

Proteklih dana pažnja javnosti bila je usmerena na Filmski festival u Nišu na kom je predstavljen film "Komedija na tri sprata", u režiji ćerke Željka Mitrovića, mlade Sandre Mitrović koja je nakon niza kratkih filmova snimila i prvi dugometražni, i to sa sjajnom glumačkom ekipom. Crvenim tepihom prošetalii su glavni glumci Slobodan Boda NinkovićVesna Trivalić, Dragan Jovanović, Miodrag Radonjić Pavle Mensur, a premijeri su prisustvovali ponosni otac i brat Aleksandar kao i bivša supruga Željka Mitrovića, Sandrina majka Sonja Mitrović Hani kao velika podrška.

Sonja i Željko venčali su se 1990.godine, a brak iz kog imaju dvoje dece Sandru i Aleksandra doživeo je nakon četiri godine krah. I nakon razvoda bivši partneri ostali su u odličnim odnosima, a sada je isplivao dokaz da se bivša žena Željka Mitrovića odlično slaže i sa njegovom sadašnjim suprugom Milicom.

Da među damama Mitrović nema zle krvi pokazala je žena laf te je na "Instagramu" objavila zajedničku fotku na kojoj poziraju bivši supružnici sa svojom decom.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO! Sandra Mitrović PRVI PUT govori o odnosu oca Željka sa majkom Hani od koje se davno razveo

Instagram

 

- Bravo Sandra - uputila je Milica Mitrović čestitke lepoj Sandri i ujedno pokazala svima da Mitrovići neguju zdrave porodične odnose.

Hani koja je svojevremeno imala uspešnu muzičku karijeru potpuno se povukla sa javne scene, te je ovo bila jedinstvena prilika da se podsetimo bivše žene Željka Mitrovića koja je i ranije veliki značaj pridavala porodici i odgajanju dece:

- Dok sam pevala, nikada nisam odlazila na turneje koje su trajale po mesec dana i trudila sam se da u svakom trenutku budem posvećena deci i da od kuće ne odsustvujem duže od tri dana. Istina, u odgajanju svojih mališana imala sam nesebičnu pomoć Željkove i moje porodice, koje su bile i uvek su tu kada je potrebno. Podrška porodice jeste nešto najosnovnije i oduvek sam mrzela izraz samohrana majka - govorila je Sonja Mitrović Hani ranije o karijeri i braku.

Pročitajte: Kakva lepotica! Ćerka Željka Mitrovića i Sonje Mitrović Hani oduzima dah! (FOTO)

Promo

 

Inače, za ovu svečanu priliku kojom je okupila čitavu porodicu mlada rediteljka Sandra odlučila je da ponese toaletu i nakit svoje bake, Željkove majke koju neizmerno voli te je blistala u crno-beloj haljini cvetnog dezena koja joj je očito donela sreću.

 

Komentari (2)

Loading
Laki

23:04 28.08.2022

Pa lepo , tako i treba . Valjda je sve odavno prevazidjeno , deca velika , uspesna , unučica .......sa srećom lepoj velikoj porodici.