Celebrity News

Ničiji život nije glamurozan kako se čini... Paparaco fotografije pokazuju kako ZAISTA žive Ana i Bastijan

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger svojim pogledima otkrili su mnogo

Ničiji život nije glamurozan kako se čini... Paparaco fotografije pokazuju kako ZAISTA žive Ana i Bastijan

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger iako su u skladnom braku već šest godina ne propuštaju priliku da svuda idu pod ruku, a utisak koji poznati par odaje jeste velika ljubav i neizmerna sreća čemu svedoče i objave na društvenim mrežama koje supružnici neretko dele sa praiocima.

Kako se poznati par ponaša kada misle da ih niko ne gleda imali smo prilike da vidimo na snimanju jedne reklamne kampanje u Palma de Majorci, a da je bivši fudbaler i te kako veliki džentlmen ovekovečili su paparaco fotografi.

Pročitajte: Vreme za SUZE RADOSNICE - Ana i Bastijan su se dugo trudili i konačno USPELI! Radosne vesti iz Nemačke (FOTO)

Profimedia

 

Bastijan je naime svoju dragu sve vreme pridržavao dok su hodali veoma strmim terenom, a pogledi i nežni dodiri koje su upućivali jedno drugom, govorili su sami za sebe. 

Pročitajte: Ni g od glamura - Ana i Bastijan izašli u provod, njihov stajling će vas baš iznenaditi, svi gledaju u nju (FOTO)

Profimedia

 

Ako je suditi po ovim fotografijama Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger najviše uživaju u vremenu koje provode zajedno, druženju, putovanjima i aktivnostima koje svakodnevno praktikuju, a njihova ljubav godinama je samo jača i čvršća te mnogima može poslužiti kao primer.

Pročitajte: Vreme RADOSTI u domu Ane i Bastijana - Ana objavila srećnu vest na Instagramu, tati Bastijanu oči cakle od ushićenosti (FOTO)

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading