Celebrity News

Ni g od glamura: Ana i Bastijan izašli u provod, njihov stajling će vas baš iznenaditi, svi gledaju u nju (FOTO)

Brak Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera skladan je već šestu godinu

Ni g od glamura: Ana i Bastijan izašli u provod, njihov stajling će vas baš iznenaditi, svi gledaju u nju (FOTO)

Nije tajna da je brak Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera jednako lep i skladan kao na samom početku. Teniserka i fudbaler, po mišljenju mnogih, skrojili su život iz snova, koji dodatno stamenijim čine njihovi naslednici Leon i Luka. Ljubav, poštovanje, beskrajno razumevanje čine odnos koji je vrlo zanimljiv medijima te se svaki korak supružnika prati u stopu.

Pročitajte: Vreme RADOSTI u domu Ane i Bastijana: Ana objavila srećnu vest na Instagramu, tati Bastijanu oči cakle od ushićenosti (FOTO)

Instagram

 

Bilo da se sele iz Amerike u Evropu, ili renoviraju Aninu kuću u Španiji svaki njihov privatni i poslovni detalj pod budnim je okom inostrane i domaće štampe i portala, što teniserku i njenog izabranika ne remeti mnogo. Medijsku pažnju okrenuli su u svoju korist, te brojke na bankovnom računu po penzionisanju jako lepo uvećavaju putem marketiških projekata, što ne bi mogli da javnosti nisu zanimljivi. Upravo ta potreba brojnih obožavaoca da saznaju šta Ana i Bastijan ovih dana rade navela je fotoreportere da ih uslikaju kao posetioce koncerta Robija Vilijmsa u Minhenu.

Pročitajte: Šta ti je to na nogama? Ana Ivanović spojila nespojivo, mreže se usijale od komentara (FOTO)

Instagram

 

Par, koji je, pretpostavlja se, sinove ostavio na čuvanje bebisiterki, uživao je u izvedbi Britanca, a po njihovim osmesima reklo bi se da im je slavni kantaurot pružio doživljaj kakav su po dolasku iščekivali, a čak su se u neko doba sa njih iza scene i pozdravili. Oboje su se obukli u skladu sa događajem, više sportski, a mada kamera nije mogla da zabeleži njihovu bliskost i ljubav nema ko nije prokomentarisao da su divan par.

Pročitajte:Okačila reket o klin! Otkrivamo čime će se baviti Ana Ivanović, sve je spremno za veliki start

Instagram

 

Brak Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera ili bar delimično sličan odnos mnogi priželjkuju da imaju.

 

Komentari (0)

Loading