Celebrity News

Život mu se promenio otkad ga je Popović izbacio iz Granda: Da li biste prepoznali Renata Henca kad vidite kako sad izgleda? (FOTO)

Renato Henc napravio neverovatan obrt u karijeri

Život mu se promenio otkad ga je Popović izbacio iz Granda: Da li biste prepoznali Renata Henca kad vidite kako sad izgleda? (FOTO)

Tek što je počeo da pod ugovorom radi za Grand produkciju Renato Henc našao se u problemu te je saradnja između njega, Saše Popovića i Žike Jakšića prekinuta. Naime, talentovani Požarevljanin zakazao je nastup bez znanja vodećih lica popularne kompanije, čime je prekršio jednu od klauzula i momentalno dobio otkaz. Branio se tada Henc da je to bio jedini način da prehrani četvoročlanu porodicu ali Saša i Žika za njega nisu imali sluha.

Pročitajte: Ovako letuju milioneri: Suzana Jovanović pokazala njenu i Sašinu jahtu od koje zastaje dah, pogledajte gde spavaju dok plove (FOTO)

Uprkos tome što je prekinuo kontakt sa najvećoj produkcijskom kućom, sa kojom je planirao i izradu albuma Renato Henc nije odustao od muzike. Pridružio se timu City recordsa, a zatim i RTS-a za koji danas radi instrumentalnu muziku.

Pročitajte: Svi misle da je Saša Popović prihvatio Suzaninog sina Danijela, ali OVA FOTOGRAFIJA je dokaz kako se stvarno ponaša prema njemu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renato Henc (@hencrenato)

 

Potpuni preokret u Renatovom životu dogodio se nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću iz koje je, doduše, izašao bez ijedne ogrebotine. Od tog momenta počeo je sam da komponuje svoje numere, objavio je nekoliko singlova, napravio sopstveni studio koji zove "muzičko podrumče", a onda se posvetio isključivo klasičnom repertoaru, što je bilo iznenađenje za sve.

Pročitajte: Slab na pevačice: Pored Slavice Ćukteraš i OVA AKTERKA trenutno najvećeg estradnog skandala bila u TAJNOJ VEZI sa Žikom Jakšićem (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renato Henc (@hencrenato)

 

Muzika koju je do sada radio namenjena je specijalnim emisijama kulturnog i zabavnog programa, a najveći deo emituje se upravo na RTS-u. Renato stoji iza špica i propratnih deonica emisija "Sat plus" i " Lov i ribolov", a trenutno radi na pripemi klasičnog albuma, za koji se nada da će biti gotov do oktobra.

Pročitajte: Žikinu vilu napustila je posle razvoda: Zavirite u prelepi stan Dajane Paunović u kojem je sa sinom Dušanom pronašla mir (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renato Henc (@hencrenato)

 

Renato Henc jedan je od retkih muzičara koji svoju privatnost ne daje na tacni. Ostao je dosledan tome da karijeru gradi isključivo na svom radu, stoga se o njegovoj porodici malo zna. Ipak poznato je da su supruga i ćerke Helena i Darija njegova mirna luka i sklonište od problema.

 

Komentari (1)

Loading
posmatrac

03:40 25.09.2022

Što su njih dvojica odvratni tipovi. Kad dođem kod mame i vidim nekoga od njih na ekranu slabo mi.