Celebrity News

Ovako letuju milioneri: Suzana Jovanović pokazala njenu i Sašinu jahtu od koje zastaje dah, pogledajte gde spavaju dok plove (FOTO)

Jahta Saše Popovića i Suzane Jovanović čarobni je kutak za relaksaciju

Ovako letuju milioneri: Suzana Jovanović pokazala njenu i Sašinu jahtu od koje zastaje dah, pogledajte gde spavaju dok plove (FOTO)

Skupocena jahta Saše Popovića i Suzane Jovanović privlačila je poglede meštana Opatije, gde je par godina bila usidrena. Bivši vlasnik "Granda" i njegova supruga plovilicu su kupili iste godine kada i stan u Hrvatskoj, a svega dva leta uživali su u njoj sa porodicom i prijateljima.

Pročitajte: Mogla je da ostane bez sina! Isplivali detalji bolne borbe za starateljstvo nad sinom: Suzana Jovanović PROŠLA PAKAO

Instagram

 

Iz samo njima poznatih razloga, najverovatnije zbog cene održavanja koja mesečno iznosi 10 hiljada evra, odlučili su da je prodaju, što je Sale potvrdio u jednoj emisji.

- Kad je prošlo leto, onda je prošla i jahta - kroz smeh je rekao tada Popović.

Pročitajte: Više ništa neće biti isto: Poznata sudbina Saše Popovića, Suzana uplakana

Instagram

 

Za pomenuti brod Saša i Suzana izdvojili su milion evra, bar se tako spekulisalo, a tvrdilo se da su je za daleko više predali novom vlasniku. Taman kada se pomislilo da je Sale sa moreplovstvom završilo jedna fotografija otkrila je da od sna kapetana ipak nije odustao.

Pročitajte: Kad bi zidovi progovorili: Evo kakav odnos Suzana Jovanović zaista ima sa snajom Tijanom

Instagram

 

 

Name, on i Suzana otputovali su nedavno u Kan, na sajam jahti, gde su uživali u razlgedanju skupocenih brodova a prema skorašnjoj pevačicinoj fotografiji reklo bi se da su jednu i kupili. Najnovija jahata Saše Popovića i Suzane Jovanović daleko je lepša i bolja od prethodne ali i skuplja a po svemu sudeći krasi je kožni nameštaj u boji slonove kosti, ista nijansa kuhinje i velika paluba.

 

Komentari (0)

Loading