Celebrity News

Gledali ste ga za govornicom u Skupštini: OVAJ slavni političar je muž Jelice Sretenović, posle njegove smrti zavetovala se na SAMOĆU (FOTO)

Muž Jelice Sretenović bio je najveća podrška glumice i njen zaštitnik

Gledali ste ga za govornicom u Skupštini: OVAJ slavni političar je muž Jelice Sretenović, posle njegove smrti zavetovala se na SAMOĆU (FOTO)

Usled srčanih problema muž Jelice Sretenović, preminuo je vrlo mlad i glumicu u njenoj 45. godini načinio udovicom. Miloš Miša Sretenović bio je deceniju i po stariji od dramske umetnice, koja se pokraj njega da li zbog razlike u uzrastu, da li zbog obostrane velike ljubavi i posvećenosti osećala zaštićenom kao beli medved. 

Pročitajte: Zavirite u prostran dom Jelice Sretenović na Čuburi: Jedan komad nameštaja košta ko manja garsonjera (FOTO)

Boško Karanović

 

Godinu dana od punoletstva Jelica je Miši rekla sudbonosno da, a vrlo brzo njihov divan brak ulepšao je dolazak ćerke Ane, a nešto kasnije i naslednice Olje, koju su čekali 11 godina. Nažalost, par u bajkovitoj ljubavi nije mogao dugo da uživa, prekinula ju je Sretenovićeva iznenadna smrt.

Pročitajte: Bez oca su ostale rano, pa im je majka bila najveći oslonac: Ovo su ćerke Jelice Sretenović koje se nikad ne pojavljuju u javnosti

Facebook

 

Jelica je gubitak muža teško podnela. Patila je dugo, čak se iz stanja na Vračaru u kom je sa Mišom provela najlepše dane iselila i preselila u kuću na Zvezdaru, a upravo njena profesija ju je spasla da potpuno ne potone.

Pročitajte:Sećanje na ljubav ne bledi: Romantičnu bajku Jelice i Miše Sretenovića prekinula je velika tragedija

Facebook

 

Prvi suprug Jelice Sretenović stalno je u pričama umetnice, koja se rado priseća perioda upoznavanja pa i zabavljanja sa Mišom.

— On je dolazio po tetku da idu u školu zajedno i praktično me je gledao kako rastem. Kada su oni imali 16 godina ja sam imala pet, odnosno, kada su pošli na fakultet, ja sam bila đak prvak. Iako smo se znali od ranije, naš susret posle svih tih godina je bio ljubav na prvi pogled. Zabavljali smo se godinu dana. Miša je bio ozbiljan čovek, radio je u Skupštini grada i, normalno, izlazio po restoranima. Kad ja poželim da idem u diskoteku, i on je išao sa mnom. Izludujem se, izđuskam, a on sedi i čeka i ponekad se samo prekrsti. Miša je bio sjajan! — ispričala je ona jednom prilikom, radosna što je prvi unuk dobio ime po dedi.

Komentari (0)

Loading