Celebrity News

Gledali ste je na RTS-u, onda je nestala! Supruga Vuka Jeremića, Nataša, bila je najlepša voditeljka, sad izgleda OVAKO (FOTO)

Ćerka Vuka i Nataše Jeremić centar je sveta popularnih roditelja

Gledali ste je na RTS-u, onda je nestala! Supruga Vuka Jeremića, Nataša, bila je najlepša voditeljka, sad izgleda OVAKO (FOTO)

Ata Images

Sofija Jeremić, ćerka je Vuka i Nataše Jeremić koju je par dobio nakon duge i teške borbe za potomstvo. Na svet je došla u Americi pod strogo regulisanim uslovima, a o poznatoj voditeljki, pored stručnog tima lekara, tada brinule su zaova i majka.

Pročitajte: Zvanično je, Jelenu više ne drži za ruku! Evo ko je prelepa plavuša sa kojom je sinoć fotografisan Čeda Jovanović (FOTO)

 

 

Otkako se oprobala u ovoj dugopriželjkivanoj ulozi Nataša, pa i njen izabranik potpuno su mezimici posvećeni i svaki slobodan trenutak nastoje da budu uz nju i uživaju u svim blagodetima roditeljstva. Nekadašnja voditeljka stoga izbegava gradska dešavanja osim kada iz pristojnosti i političkih potreba mora da je uz supruga, a nedavno je ipak učinila ustupak.

Pročitajte: ŠTA SE DESILO? Fotografija supruge Čede Jovanovića zbog koje bruji internet

Ata Images

 

Ona se, naime, ruku pod ruku sa mužem pojavila na jednoj promociji romana i sve očarala svojim novim, prirodnim izgledom, bez jakog make upa, tek neuredno pokupljene frizure u džinsu i baletankama. Nataša je godinama, dok je radila kao voditeljka, bila izložena teškoj šminki, oštećenju kose zbog feniranja i uvijanja stoga ne čudi što je poslednjih godina odlučila da malo sa tim predahne, a veruje se da je natural look došao i zajedno s majčinstvom, koje je priznali ili ne najzahtevniji posao.

Pročitajte: Hit fotografija! Kad su se tek zaljubile, izgledale su OVAKO: Ana Brnabić otkriva da njena partnerka Milica TO NIKADA NIJE ŽELELA

Ata Images

 

Ako je verovati pričama ljudi iz najužeg kruga političkog para ćerka Vuka i Nataše Jeremić živahna je devojčica, koju sve zanima, što je u njenim godinama i normalno. Izuzetno je zatim i pametna, voli sve da joj se lepo objasni, uči jezike, za šta je potrebno veliko angažovanje roditelja, najpre Nataše koja je udajom za Vuka batalila novinarstvo i sada drži radionice za ispomoć ženama koje prolaze kroz isti pritisak koji je ona imala dok je pokušavala da zatrudni.

Pročitajte: Ministarka otvorila letnju sezonu: Darija Kisić iznenadila stajlingom, boja koju nikada ne nosi odlično joj stoji (foto)

Ata Images

 

Ćerka Vuka i Nataše Jeremić najveća je sreća političara i voditeljke i ništa na svetu im nije preče do njene sreće.

 

Komentari (0)

Loading