Celebrity News

Nakon što mu je Sofija rodila dva naslednika, odnos Luke Jovića prema starijem sinu se drastično promenio, ovo su detalji (FOTO)

Prvi sin Luke Jovića neodoljiv je mališan

Nakon što mu je Sofija rodila dva naslednika, odnos Luke Jovića prema starijem sinu se drastično promenio, ovo su detalji (FOTO)

Luka Jović i Sofija Milošević punili su naslovne strane svih medija kada se otkrilo da su u emotivnoj vezi, a interesovanje za njihov privatni život ne jenjava, pa ćesto možemo čitati o njihovim putovanjima, zajedničkim trenucima, ali možemo videti i predivne fotografije mladog para i njihove dece. Fudbalerova velika želja da se kao mlad ostvari u ulozi roditelja ispunila se 2019. godine, a prvi sin Luke Jovića, David kojeg je dobio iz veze sa Anđelom Manitašević presladak je dečak neodoljivog osmeha.

Pročitajte: SAM JE BIRAO, sada neka živi s tim - Šokantne reči Lukine majke o snaji Sofiji Milošević (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

 

I pored toga što je u braku sa Sofijom dobio još dva sina, Luka je veoma posvećen i brižan otac te svaki slobodan trenutak koristi da provede sa Davidom, a osim neizmerne ljubavi i pažnje koje mu pruža, tu su i skupoceni pokloni i putovanja kojima se svako dete raduje.

Pročitajte: Maćeha sa zadnjim namerama - Društvene mreže gore zbog čestitke koju je Sofija Milošević uputila Lukinom sinu iz prvog braka Davidu (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

 

Lukina sadašnja supruga takođe se potrudila da sa Davidom izgradi veoma lep odnos, pa kako manekenka neretko preko društvenih mreža deli emotivne trenutke sa svojom decom, prvi sin Luke Jovića takođe često krasi njen "Instagram" nalog.

Pročitajte: Džentlmen od malih nogu! Sin Luke Jovića tek rođenoj sestrici priredio spektakularno iznenađenje (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Ova brojna porodica primer je sloge, ljubavi i razumevanja, a roditelji se trude da deci usade prave vrednosti čemu svedoče i brojne fotografije Lukinih naslednika koje je David divno prihvatio, a sudeći po fotografijama veoma je brižan i prema sestrici koju mu je nedavno podarila mama Anđela.

 

Komentari (0)

Loading