Celebrity News

Tajna mog braka je što slušam muža! Mira Adanja Polak iznenadila izjavom (FOTO)

Brak Mire Adanje Polak skladan je preko četiri decenije

Tajna mog braka je što slušam muža! Mira Adanja Polak iznenadila izjavom (FOTO)

Za raketnog inženjera Martina Darka Polaka, Mira Adanja Polak udala se pre više od četiri decenije. Strogu patrijarhalnu porodicu zamenila je vrlo sličnom, a o ljubavi i sreći koju je tu dobila nije bilo potrebe javno da govori, jer joj se zadovoljstvo očitavalo na licu. Brak Mire Adanje Polak u neko doba dodatno lep postao je dolaskom sina na svet.

Pročitajte: Bila je uporna dok mu nije rodila sina: Ko je i čime se bavi muž Mire Adanje Polak

Nebojša Babić

 

Autorka RTS-ove emisije osam puta pokušala je da održi trudnoću, a tek iz devetog pošlo joj je za rukom da se ostvari u ulozi majke i mužu podari naslednika. Dolazak bebe u dom, brak Mire Adanje Polak učinio je dodatno stabilnim, a o tome koja je tačno tajna njenog odličnog odnosa sa mužem voditeljka je svojevremeno vrlo jasno govorila.

- Zna se ko je u kući najstariji, muž, ko drugi. Muž je glava kuće i to poštujem. Mislim da je u osnovi svih bračnih razmirica upravo taj isforsirani sukob nadležnosti, ta potreba nekih žena da, bez ikakvog istinskog razloga, preuzimaju na sebe prerogative koji pripadaju muškarcima. Zašto, čemu, pa uloge su odavno podeljene! Svako nek igra svoju i –mir u kući. Kažem to po cenu da me optuže da sam konzervativna i tradicionalna. Ja se nikada ni sa jednim muškarcem nisam nadmetala i zato, valjda, nikada nisam ni doživela od njih poniženje ili neku drugu neprijatnost - rekla je ranije Adanja pa dodala:

- Kada sam recimo imala zakazan intervju sa Kisindžerom, moj suprug je zatražio od mene da smesta sednem u avion i da se iz Njujorka vratim kući. To sam i uradila, a ispostavilo se da sam takvom odlukom obezbedila kod sagovornika mogućnost da intervju dobijem sledeći put. To su ti slatki i gorki rizici našeg posla - zaključila je.

Pročitajte: Roditelji su im bili strogi, a danas im je uspeh srednje ime: Ovo su rođeni brat i sestra Mire Adanje Polak (foto)

Komentari (0)

Loading