Lifestyle

Očuvano i renovirano: Milan Vasić otvara vrata svog doma na Kosovu, ovde provodi najviše vremena (FOTO)

Dom Milana Vasića u kom je odrastao pravi je raj za dušu

Očuvano i renovirano: Milan Vasić otvara vrata svog doma na Kosovu, ovde provodi najviše vremena (FOTO)

Mada već deceniju i po živi u Beogradu dom Milana Vasića još uvek je i samo kuća u Velikom Ropotovu na Kosovu i Metohiji. Glumac vrlo često posećuje roditelje, a po fotografijama koje je nedavno podelio sa pratiocima na "Instagramu" čini se da dosta radi na uređenju roditeljskog imanja, gde se najlepše oseća.

Pročitajte: Najradosnije vesti stižu iz doma Milana Vasića: Roditelji i sestre plaču od sreće, ne mogu da veruju da je došao taj dan (FOTO)

Instagram

 

Dom Milana Vasića mesto je na kom se prepliću razne uspomene glumca i njegove dve sestre, a prostrano dvorište sve to pamti. Ni danas bašta Milanovih roditelja nije prazna, uglavnom je neko od dece i unuka tu, a ispred letnje kuće postavljen je i kauč, sa stolom i stolicama, za što bolju relaksaciju.

Pročitajte: Dugo je živeo kao podstanar, a sada ima svoj dom: Zavirite u momački stan Milana Vasića (FOTO)

Instagram

 

Budući da se na jednoj od slika još uvek vide blokovi, grede i skele reklo bi se da dom Milana Vasića nije priveden kraju, te da glumac, njegove sestre i roditelji porodični kutak stalno proširuju. Deo koji se vodi kao nezavršen nalazi se na spratu gde je odvojen prostor za spavaće sobe, dok su u prizemlju smešteni kuhinja, prostrano kupatilo, trpezarija i dnevni boravak.

Pročitajte: Fotografija koju su godinama svi čekali: Milan Vasić nosi ruzmarin za reverom, trubači sviraju, pored njega PRELEPA MLADA

Instagram

 

Mada je pre par godina sebi priuštio nekretninu u prestonici Vasić ne zaboravlja odakle je potekao i često ističe kako je njegov dom isključivo na Kosmetu.

Komentari (1)

Loading
N.N

22:35 24.09.2022

Milance svaka cast, ne zato sto si obnovio ognjiste, tvoj lik odaje pozitivan karakter coveka. Pratim te jos kad si poso za Bg. I ponosna sam sto si moj zemljak.